A HP oldalán valami nagyon nem stimmel.

Könnyen lehet, hogy ismét hibáztak a HP munkatársai, amikor töltötték fel a legújabb termékeket az oldalukra. A cég nem először kotyogná ki olyan hardverek nevét vagy típusát, melyek még papíron nem is léteznek. A népszerű tech leaker, momomo fedezte fel, hogy a HP oldalán olyan Ryzen processzorok szerepelnek az All-in-One gépeik esetében, melyekről a vörös gyártó még egy szót sem szólt.

Hamarosan érkezhetnek a Ryzen 7000 processzorok?

Ryzen 7000?

Sosem lehet tudni, hogy pontosan mit terveznek a gyártók, de a 7000-es szériát még nem igazán várta senki. Sőt, a legfrissebb információk alapján a Ryzen 6000 szériának kellene előbb érkeznie, melyek Zen3+ architektúrát használnának 6 nanométeres csíkszélességen. Az biztos, hogy nagyon friss gépekről beszélhetünk majd, mert Intel oldalról is a még még sem jelent 12. generációs CPU-kat választhatjuk ki.

Az elkövetkezendő napok dönthetik majd el, hogy elírás vagy véletlen szivárogtatást történt. Az elírás azért lenne érdekes, mert egyértelműen a Series-t használták, nem pedig a Ryzen 7 processors kifejezést. Bármi előfordulhat, láttunk már ennél sokkal cifrább hardver megjelentetéseket az elmúlt évek során.

×