Elég rossz hírt kaptak azok a játékosok, akik egyedül lőnék halomra a zombikat, a legrosszabb pedig az, hogy erről valamiért elfelejtett szólni a fejlesztőcsapat.

Csupán néhány nap választ el minket a Back 4 Blood megjelenésétől, ami tagadhatatlanul a Left 4 Dead szellemi örököse, már csak azért is, mert ugyanaz a csapat jegyzi, a Turtle Rock Studios.

Ugyan a hivatalos megjelenéstől még napokra vagyunk, a Deluxe és az Ultimate kiadásokra befizetők már rátehették a mancsukat a zombi mészárlásra, így derült ki, hogy kellemetlen meglepetéssel kell számolniuk azoknak, akik egyedül rongyolnának a vérontásba. Redditen (qu4ntum_flux) tettek közzé egy képernyőképet, melyen tulajdonképpen egy figyelmeztetést láthatunk a játékból. Ezen azt olvashatjuk, hogy azok a  játékosok,

akik szóló módban egyedül játszanak nem fognak tudni „Supply Pontokat” gyűjteni, achievementeket sem fognak feloldani, és a statisztikák követése is le van tiltva számukra.

Back 4 Blood Wont Save Progress for Solo Players - picture #1

Érdemes megjegyezni, hogy ezeket a megoldásokat nem a csalások korlátozására vezették be, sokkal inkább arról lehet szó, hogy a reggeltől estig tartó szóló farmolással ne lehessen előnyhöz jutni a többjátékos módban. Az egyetlen vigasz talán, hogy a jelek szerint az összes bónuszkártya feloldható lesz a szólójáték során, vagyis ott alapból elérhető lesz az, amiért a multiban dolgozni kell. Ez pedig sokak számára könnyen megölheti a teljes játékélményt, hiszen így oda a jutalom, az „elértem valamit” élmény.

A Back 4 Blood idén október 12-én debütál. A játék egyszerre jelenik meg PC-n, Xbox One és Series, PlayStation 4 és 5 konzolokra. Az egyik legjobb hír azonban, hogy már megjelenés után elérhető lesz a Game Pass kínálatából, mind a konzolos, mind pedig a PC-s előfizetők számára.

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×