Az öt párizsi igazolás közül már mind a négy játékos OTW lapja elérhető a játékban. Wijnaldum ezúttal nem a csomagok része, hanem külön SBC.

A PSG csapata idén rendesen bevásárolt. 5 igazi klasszis játékossal erősítette meg a keretét, melyek közül egyedül Donnaruma nem kapott Ones To Watch kártyát. Wijnaldum lapját SBC-n keresztül szerezhetjük meg.

A lap megszerzéséhez egy 84-es csapatra OTW lappal, egy 85-ös és egy 86-os keretre lesz szükségünk. A játékos így körülbelül 110 ezer zsetonért szerezhető meg. A Párizs igen jó formában játszik, és nagy valószínűséggel a Wins To Watch Upgrade az összes párizsi játékos kártyáján aktiválódik. Wijnaldum egyelőre még nem volt eredményes új csapatában, ráadásul annyira kiemelkedő teljesítményt se mutatott. A potenciális IF lap szerintem 60-80 ezer környékén fog mozogni, így az első kérdés, hogy mennyi fejlődést várhatunk tőle. Egy 86-os kártyáért mennyire éri meg 110 ezer zsetont otthagyni?

A játékos amúgy nagyon kiegyensúlyozott. Egy nagyon jó box to box középpályás és az arany lapja nekem bejött.

Mit ajánlok? Ha van OTW Hakimid, vagy Untrade Hakimi, Messi esetleg más PSG játékos, akit használsz akkor jó lehet. Ezek mellé kell a link és Hakimi jelenleg a játék legjobb szélső hátvédje. Jó kis háromszöget tudsz összerakni vele és Kimpembe vagy Mariquinhos párosának valamelyikével.

Ez a kártya, ha már van Untrade PSG hátvédsorod, akkor nagyon jól fog jönni. Reméljük fejlődik.

Te megcsináltad Wijnaldum lapját?

×