Hat név került be ismét az októberi Bundesliga POTM jelöltjeinek listájára. Haaland ismét ott van, de akár Sané és Nkunku is lapot kaphat.

Újabb hónap telt el, így itt az idő, hogy ismét leadjuk szavazatainkat. Az októberi Bundesliga POTM jelöltjei már elérhetőek, amelyben Haaland, Sané és Nkunku is megtalálható.

Ha név közül választhatunk ismét. Günter mint egyetlen védő képviseli a brigádot. Minden mérkőzésen pályára lépett a Freiburgban és egy TOTW lapot is szerzett. Haaland duplázhat, hiszen augusztus után ismét bekerült a 6-os listába. Az utolsó meccsét kénytelen volt kihagyni a hónapban, de így is 4 gólt és egy gólpasszt szerzett a norvég csodatini. Kimmich ebben a hónapban 3 gólt is a kapuba rámolt, mellé 1 gólpasszt osztott ki. Klubtársa 213 perc alatt kétszer volt eredményes és két gólpasszt osztott ki. Sané ezzel az eredménnyel szintén részese a jelöltek listájának. Wirtz, a Leverkursen középpályása 3 góllal és 2 gólpasszal köszönt el a hónaptól, míg a Lipcse francia zsenije Nkunku 2 gólt és 1 asszisztot jegyezhet.

Kemény szűkített listának nézünk elébe, hiszen ezek közül a játékosok közül, mind Sané, Haaland, Nkunku és Kimmich is nagy esélyese a hónap trófeájának. Az októberi Bundesliga POTM már biztos SBC-vel gazdagodik. Az én voksomat Nkunku kapja, mert szerintem elképesztő formában futballozik.

 

Te kire szavazol az októberi Bundesliga POTM szavazáson?

×