Megérkezett a játék első flashback SBC-je. A lapot Pedro kapta, aki elmondhatja magáról, hogy mindent megnyert, amit csak egy játékos megnyerhet.

Ha kedd, akkor Player SBC. Megújult dizájnnal érkeznek a Flashback lapok, amely a jelenleg még aktívan játszó labdarúgók, egy régebbi lapját hozza vissza a játékba. Terítéken Pedro, aki amit csak lehetett, meg is nyert.

A kártya jelenlegi árfolyamon nagyjából 85 ezer zsetonba kerül. Összesen 5 csapatot kell hozzáraknunk méghozzá ilyen formában:

  • Gold Squad – 11 gold lap, 30-as chemistry
  • Rare Gold Squad – 11 rare gold lap, 30-as chemistry
  • Top Form – 83-as csapat egy inform lappal, 80-as chemistry
  • Past and Present – 84-es csapat, egy Serie A és Premier League játékos, 75-ös chemistry
  • La Furia Roja – 85-ös csapat, egy spanyol játékos, 70-es chemistry.

A lap egyáltalán nem olcsó. Pedro 4-es SM mellé, 5-ös WF-et kapott. Én legjobban ezt a kombinációt szeretem, mert gyakrabban használom a gyengébbik lábat, mint az 5 csillagos cseleket. Medium, Medium work rate, de ezt passzív mozgatással könnyen lehet orvosolni. Egy nagyon robbanékony lapról beszélünk, aki jó-jó, de nem az igazi. Nagyon kiemelkedő statisztikája nincsen, minden olyan átlagos. Finisherrel egy jó szélsőt kapunk, Deadeye-nek köszöhetően pedig egy jó CAM-ot. Rendelkezik Finesse Traittel, ezért javaslom a Deadeye chemyt rá.

Mit ajánlok? Ha szereted a lassú játékot, vagy nem kell egy atom gyors CAM, akkor megfelelő lehet. Pedro lapja egy javított Insignének néz ki, de nálam ez a 85 ezres árcédula kicsit sok. Szerintem hamar kiforog a csapatból, nem hiszem, hogy hosszú életű lesz.

Lehet, hogy én adok neki egy esélyt, de ha kevés a zsetonod nem ajánlom.

Te megcsinálod Pedro lapját?

×