A Warzone és a Black Ops Cold War 6. évada rengeteg változtatás és új tartalom mellett teljesen új, második világháborús bunkereket is hozott a Warzone-ba.

Jó néhány szezon telt el azóta, hogy a bunkerek elérhetők voltak Verdansk területén, de a Call of Duty: Vanguard integrálásával a Raven Software egy rakás újdonsággal készül, hogy frissen tartsa a játékot. Így most, a 6. évad beköszöntével is már több helyen találkozhatunk új bunkerekkel.

Itt találod a vadonatúj második világháborús bunkereket a Warzone 6. évadában.

Mik ezek bunkerek?

Ahogy az a 6. évadot bemutató blogbejegyzésben szerepel, ezeket az második világháborús bunkereket a történet szerint mélyen Verdansk alatt rejtették el, jóval azelőtt, hogy a játék korábban megismert, eredeti bunkereit megépítették volna. A bunkereket a második világháború végén elbarikádozták, de kiváló zsákmányt tartogatnak.

 

Adler ténykedésének több POI is áldozatául esett Verdanksban. A robbantásoknak hála több második világháborús bunkerbe is bejuthatunk. Három helyen találhatjuk majd meg ezeket: az egyiket a Radar Array és Bloc 15 közelében, a másikat az Airport Meaintenance közelében, míg a harmadikat a Boneyard / Silos déli részén helyezték el a fejlesztők. A bejutás módja is érdekes lesz, végre lehullott a lepel a titokzatos konténerekről. Ezek fedték el a bejáratul szolgáló lyukakat, melyeken keresztül leereszkedhetünk bunkerekbe, vagy ha bátrak vagyunk, akár még ugorhatunk is majd némi falling damage-et benyelve.

Úgy tűnik, hogy egyelőre ezeket a bunkereket fedezték fel. Ha újat találsz, ne felejtsd el megosztani velünk és frissítjük a cikket!

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×