TikTokon terjed az ütős összeállítás.

Az elmúlt időszakban a különböző Warzone tartalmak nem csak Twitteren és Redditen terjednek villámgyorsan, hanem egyéb közösségi csatornákon is. Az egyik ezek közül a TikTok, melyen mára számtalan tippet és trükköt találhatunk rengeteg játékkal és programmal kapcsolatban.

Ezúttal egy igazán ütős PPSh-41 loadout járja körbe az internetet!

A szerző, ttvzyro elmondása alapján az összeállítás Rebirth Island és Verdansk pályáin is megállja a helyét, természetesen a megfelelő körülményeket figyelembe véve. Íme a loudout:

  • Muzzle: Sound Suppressor
  • Barrel: 14.9″ Ranger
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Ammunition: Spetsnaz 71 Rnd Drum
  • Stock: Spetsnaz PKM Stock
@ttvzyro

*NO RECOIL PPSH META? PEEP THE GLIDESPOT?* Class @ the end! #warzone #warzoneclips #tiktokgaming #callofduty

♬ Love Nwantiti(Dance Ver) – FYP?

 

A felszerelésnek hála minimalizálható a PPSh-41 visszarúgása, így a kezdők kezében is megbízható gyilkológép válhat belőle. Az ADS és a movement sebességünk némileg csökken majd, de ezt tökéletesen ellensúlyozza a fenti előny. Rebirth Islanden azért többször futhatunk bele közelharcba, így elsősorban ott javasolnánk a használatát, de Verdanskon is a bátran a kezünkbe vehetjük.

A PPSh-41 eléggé konzisztens választás a Warzone játékosok kezében, a TOP 10-be nem igazán kóstolt még bele, ellenben a TOP 20-ból eléggé ritkán esik ki. Ti szoktátok vinni magatokkal?

https://leet.hu/shop/back2school/

×