A Riot fejlesztői jelenleg Lissandra jungle-t tesztelik, hogy egy kicsit felrázzák a szereposztásokat.

A Riot Games az elmúlt néhány szezonban rendszeresen próbál különféle karaktereket jungle-szerepkörbe áthelyezni, és most úgy tűnik, Lissandra lesz a következő.

Jelen állás szerint a Jégboszorkány nincs rossz helyen a Summoner’s Riftben. 52,17%-os győzelmi aránnyal büszkélkedhet, és a Platinum rangú vagy annál magasabb játékok 3,02%-ában játszanak vele. Tízből kilenc meccsét azonban a középső sávban játssza, és a rajongók között sokan vannak, akik szeretnék, ha máshova helyeznék át, remélve, hogy többen játsszák majd.

https://lolalytics.com/lol/lissandra/build/

Ennek az érdeklődésnek köszönhetően a Riot Games elkezdte Lissandra tesztelését.

Bár semmi sincs kőbe vésve, minden esély megvan arra, hogy a bajnokot a 12. szezon elejére a jungle-be helyezzék át a szerepek sokszínűségének előmozdítása érdekében.

A leginkább javasolt buff Lissandra jungle-re az lenne, hogy a passzívja interakcióba léphessen a megölt jungle-lényekkel. Jelenleg az Iceborn Subjugationje „spawnol egy Frozen Thrallt” bármelyik legyőzött ellenséges hősből. Ezek a Frozen Thrallok más ellenséges bajnokok felé „kúsznak”, és mágikus sebzést osztanak egy hatásterületen, amikor elérik őket.

Továbbá Liss gyorsan odaérhet a Scuttle Crab párbajokra a jó clear speedje miatt, vagy könnyedén legankelheti a sávokat. Az „E” képessége már most is nagyszerű mobilitást biztosít neki a jungle falain keresztül, de egy gank alatt iszonyat erős lehet.

Bár a jungle-Lissandra még messze lehet, a Riot Games fejlesztőcsapata még mindig keményen dolgozik azon, hogy új karaktert is szállítson, ami csúszik majd a nemrég debütált Vex miatt.

Mindenesetre érdekes felvetés a fejlesztők részéről. Kíváncsi lennék milyen lenne egy teljesen jungle-be szánt Lissandra.

×