A cél egyszerű, de mégsem lesz olyan egyszerűen kivitelezhető. Túlélés, gyűjtögetés, fejlesztés, majd szembeszállás a gonosz pókvonattal.

Ha félsz a pókoktól és a vonatoktól, akkor a lehető legrosszabb helyen jársz, mivel 2022-ben megjelenik egy újabb érdekes horrorjáték, ami ötvöz egy pókot és egy vonatot, majd ezzel hoz létre egy gyakorlatilag új félelmet, – amiről esetleg eddig még nem is tudtál.

A Choo-Choo Charles egy hamarosan megjelenő open world horrorjáték, amelyben egy szigetet kell felfedezned a kis sárga vonatodon keresztül. Miközben keresgélsz a szigeten, találkozol a helyiekkel és alkatrészeket találsz a vonatod fejlesztéséhez, mindeközben figyelned kell Charlesra, az óriási pókvonat-szörnyre, aki éhes és a húsodat akarja felfalni. És valószínűleg a vonatodat is.

Furcsa koncepció egy videójátékhoz, de nem ez az első ilyen típusú játék, ami nagy sikert aratott.

A trailer, amit a fejlesztők tegnap tettek közzé, egyszerűen vicces és para egyszerre. A hétvégén a Choo-Choo Charlie trailere futótűzként terjedt, emberek ezrei osztották meg, és kommentálták, hogy milyen furcsán, de mégis jól néz ki. Úgy látom, ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.

És milyen tökéletes az időzítés a trailer közzétételére, tekintve, hogy október van.

A játékot jelenleg még nem lehet megvásárolni, viszont hozzá lehet adni a kívánságlistádhoz a Steamen, amit ITT tehetsz meg.

Érdekesség:

Meg kell jegyezni, hogy a vonat neve és gonosz hangulata nagyon emlékeztet a híres író, Stephen King Charlie The Choo-Choo Train című gyermekkönyvére.

Charlie the Choo-Choo: From the world of The Dark Tower

Nos ezt a képet elnézve a játék nem nagyon lőtt mellé, az tuti…

Mit gondolsz erről az indie játékról? Beszerzed?

×