A Warzone legutóbbi playlist frissítése miatt háborognak a játékosok.

A szeptember 30-i playlist frissítés érkezésével a rajongók által kedvelt Resurgence módot Resurgence Extreme-re cserélték. A gyors játékmenetet szem előtt tartva a frissített mód mostantól akár 64 játékost is támogat, a Rebirth Islanden megszokott 40 helyett.

Már csak a név és a megemelt játékosszám alapján is elképzelhető, hogy a lobbikban milyen káosz uralkodik egy ilyen kis mapon.

A legtöbb  Resurgence rajongónak egyáltalán nem tetszik a frissítés, mivel sok Warzone játékos számára a Rebirth Island módok jelentik a játék egyetlen vonzó részét. Bár azt várnánk, hogy a játékosok örülnének a módok frissítésének, nem lelkesednek a „mostani” változásokért.

Az extrém módra panaszkodó hozzászólások azóta a Warzone subredditen is teret nyertek, a rajongók pedig panaszkodtak a fejlesztőnek, amiért „tönkreteszik a Resurgence-t”.

So they ruined Resurgence 🙁 from CODWarzone

„Hónapok óta kizárólag a Resurgence-t játszom, és most megváltoztatták ezzel az „extrém” móddal. Gyakorlatilag játszhatatlan” – írta az egyik játékos. „Komolyan Raven, miért kell folyton változtatni a játékmódokon, amiket szeretünk, csak tartsátok meg ezt külön módként… utálom”.

A Resurgence Extreme előző kiadásában 99 játékos játszhatott, ezúttal 64-re csökkentették ezt a számot, de ez még így is túl magasnak tűnik.

„Már kipróbálták ezt a sz*rt 100 játékossal a Rebirth-ön. Szörnyű volt. A 64 kevesebb, mint 99 de még mindig túl sok a maphoz. Nem tudsz leszállni sehol azonnali összecsapás nélkül. Véleményem szerint ez egy hülyeség” – írták felháborodottan a Redditen.

Resurgence extreme is garbage from CODWarzone

Míg néhányan dicsérték a Ravent, amiért frissen tartja a dolgokat, a többség elégedetlen. Szerencsére a playlistek folyamatosan frissülnek, és valószínűleg hamarosan búcsút mondhatunk a Resurgence Extreme-nek is.

Én még nem próbáltam az új módot, de mit gondoltok, tényleg ilyen kaotikus?

×