Ronaldo, Saint-Maximin, Salah. Ez csak három név a szeptemberi PL POTM jelöltjei közül. A hónap SBC-je biztos kőkemény lesz.

Elindult a szeptemberi PL POTM szavazás. Minden gárda már teljes haderővel vághatott neki a szezonnak, és a friss igazolások is szépen lassan bemutatkoztak új csapataiknál. Így kerülhetett be Ronaldo is a havi szavazásba, aki az eddig megszokott színvonalát képviseli a szigetországban is.

Ronaldo három mérkőzésen három gólt szerzett a bajnokságban. Kicsit olyan mintha el se ment volna és amikor bajban a csapat, akkor mindig ott van, hogy hozza a kötelezőt. Rüdiger a Tottenham ellen volt eredményes. A Chelsea két Cleansheetet hozott össze, és egyedül a Manchester City ellen kaptak ott is csak egy góllal. Saint-Maximin 1 gólt és két asszisztot tudhat a neve mellett. Minden PL kezdő csapat kedvence nagy eséllyel vág neki ennek a hónapnak, hiszen egy sokkal megfizethetőbb kirakóssal nézhetnénk szembe, ha ő kerülne ki győztesen. Salah szintén 3 gólt szerzett ebben a hónapban ráadásul Sarr-ral már mind a ketten kaptak egy IF lapot is, így akár masszívabb upgradet is kaphatnak.

Cancelo RB lap helyett LB lappal erősödne. Ebben a hónapban a pálya bal szélén játszatta Guardiola Zinchenko és Mendy hiányában. Elég erős névsorból áll össze a szeptemberi PL POTM szavazás. Kíváncsian várom ki fogja nyerni. Ha ti is szeretnétek voksolni, ezen a linken megtehetitek.

Te kire szavazol a szeptemberi PL szavazáson?

×