Remélhetőleg ez elég lesz a tesztelésre és a későbbi hibák kijavítására is.

Gondolom már mindenki izgatott a Battlefield 2042 bétája miatt. Végre belevethetjük magunkat a sokat reklámozott „All out War-ba”. Remélem már azt is tudjátok, hogy ha EA Play előfizetők vagytok, illetve előrendeltétek a játékot, akkor két nappal korábban játszhattok, mint a többiek, az az október 6-án. A többi játékos csak október 8-án csatlakozhat a háborúhoz.

Mivel ez lesz a Battlefield történelem legrövidebb bétája, így csak október 10-ig lesz lehetőségünk játszani.

Játékmód

A Battlefield 2042 nyílt bétája az ikonikus Conquest-élményt kínálja majd az Orbital mapon, amelyet korábban a játék leleplező trailerében mutattak be. A PC-s és a jelenlegi generációs konzoljátékosok első kézből szerezhetnek tapasztalatot az új, 128 játékos (PlayStation 4 és Xbox One esetében 64 játékos) által játszott csatákról a Conquest nagyszabású játékmódban, és a térkép kulcsfontosságú objektív pontjainak ellenőrzéséért harcolhatnak.

Specialisták

A béta során a résztvevőknek lehetőségük lesz négy specialistát kipróbálni. Mindegyik saját stílusával, specialitásával és tulajdonságaival van felszerelve.

A játékosok Boris, az orosz mérnök bőrébe bújhatnak, aki egy SG-36-ossal érkezik;

Casper, dél-afrikai álcázási és távolsági támadások szakértője;

Falck, a képzett német orvos, aki a támogatásra specializálódott;

Mackay, a kanadai nomád, aki egy Grapple Gun-nal van felszerelve.

Természetesen a teljes játékban sokkal több választási lehetőségünk lesz a pályák, illetve a specialisták terén. Viszont az egy pálya és az egy játékmód szerintem iszonyat kevés, még erre a négy napra is… Nekem azt sugallja ez a béta, hogy a játék elég nagy bajban lesz a megjelenéskor és körülbelül 1-2 hónap lesz, mire az igazi Battlefield érzést vissza adja majd.

Mit gondoltok eddig a bétáról?

×