Aydan még Diamond lobby-ban is megmutatja, hogy nem csak „botok” ellen tud jól játszani.

Szerintem mindenki ismeri már Aydan nevét a Call of Duty: Warzone közösségben. Ha esetleg nem tudnád, hogy ki ő, akkor röviden, tömören az egyik legjobb controller player a játékban. Rengeteg különböző rekordot állított már fel, de mindig jött a kritizálás, hogy bot lobby-knak köszönhetőek ezek a győzelmek/rekordok.

Sőt sokszor azt is megkapja, hogy VPN segítségével kap ilyen „béna” játékosokat.

Az átlagos Warzone K/D körülbelül 1,0, és a korábban SBMM Warzone néven ismert weboldal tierjei alapján az átlagos lobby valahol az arany/ezüst szinten van.

Ez a grafikon pontosan megmutatja, hogy milyen Warzone játékos vagy

 

Ez nyilvánvalóan messze elmarad a top streamerek K/D-jétől, de egy tanulmány szerint egyesek aránytalanul sok lobbit kaptak a bronz/ezüst szinteken. Ennek következtében sokan azt hiszik, hogy a nagy játékosok csak a könnyű lobbikban tudnak jól. És pontosan ezért olyan különleges Aydan mostani teljesítménye a Diamond lobbikban (1.15 és magasabb K/D).

Nos tényleg látszik, hogy maga a lobby tényleg aktívabb és nem olyan, mintha a single player módot nyomnám könnyű nehézségen.

Ha ki akarod próbálni Aydan Fennec összeállítását, akkor így kell megpakolnod a kis SMG-t:

  • Barrel: ZLR Sabre
  • Laser: 5mW Laser
  • Stock: No Stock
  • Magazine: 40 Round Drum Mags
  • Perk: Sleight of Hand

A visszarúgás nem lesz eleinte baráti, de ha megtanulod megfogni, pikk-pakk egy szörnyeteg válhat ebből a furán kinéző fegyverből.

Mit gondolsz Aydan Fennec játékáról?

×