Az RTX 3060 és 3070 Ti kapott egy kis átdolgozást.

A napokban startolt el a Diablo 2 felújított változata, a Resurrected, hazánkban is rengeteg rajongó esett neki a szerverstart után első percekben. A tuningolt grafika természetesen bármikor átállítható a régi jó sprite alapú kinézetre, ha valaki nosztalgiázni szeretne inkább. Erre a nosztalgiavonatra akar felülni a hazánkban nem túl ismert Emtek névre hallgató videókártyagyártó is.

Diablo 2 ihlette 3060 és 3070 Ti modelleket jelentettek be!

 

A szerényebb teljesítményű RTX 3060 a gyártó egy korábbi modelljének felépítését örökölte. Természetesen megspékelték a Diablo 2 logója alapján ihletett narancsos világítással, illetve a backplate is gyönyörű festést kapott. Az éles szemű játékosok azt is észrevehették, hogy a ventilátoron is feltűnik a játéksorozat ikonikus logója. Az RTX 3070 ti már egy fokkal egyedibb hűtésrendszert kapott, 3 ventilátoros kialakítással, hogy biztos ne legyen gond a hőmérsékletekkel.

A jelek alapján nem teljesen egyértelmű, hogy a VGA mellé megkapjuk-e a játékot, pedig igazán ötletes promóció lehetett volna. Ahogy az egyik Twitter kommentelő is írta, a Diablo tematika mélyebben gyökerezik: el kell adnod a lelked manapság, hogy emberi áron tudj megvásárolni ilyen videókártyákat.

Forrás: videocardz

×