A Worlds 2021 ‘Burn It All Down’ című dala máris elég ciki, mivel a rajongók rájöttek, hogy olyanok is vannak benne, akik a verseny közelébe sem jutottak.

Szeretném már az elején leszögezni, hogy ebben az esetben tökéletesen megértem a Riot Games-t. A cég az utóbbi időben igen komolyan készülhetett a Worlds 2021-re, ami a koronavírus-járvány után végre visszahozza az igazi LoL esport élményt mindenki számára. Így bevetettek mindent, ami menő, hogy megmutassák, milyen profi és kiváló eseményt tudnak létrehozni. Valószínűleg így jött létre a Worlds 2021 hivatalos dala és az ahhoz tartozó, egyébként menő anime-stílus klip is. A klipben a világ legismertebb játékosai jelentek meg rajzolt formában, ám közülük sokan végül nem jutottak ki a versenyre.

A játékosok egy része azonban ezt igen cikinek tartja.

 

Azt feltételezzük, hogy a dolog hátterében az áll, hogy a klip készítésekor a Riot még nem tudhatta, hogy kik jutnak ki a világbajnokságra, és ki nem. Így a legismertebb, legjobb játékosok kerültek a klipbe. De nézzük meg azt is, pontosan kik vannak a videóban és közülük ki lesz az, aki tényleg kint lesz a Worlds-ön. A klipben összesen 23 profi játékos szerepelt, 10 azonban végül nem játszik majd az október 5-én kezdődő Worlds 2021-en.

Zöld = Worlds játékos, Piros = Nem résztvevő játékos

A „Burn It All Down” alkotója, a PVRIS szerint az animációs klip elkészítése nyolc hónappal ezelőtt kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a Riotnak valószínűleg meg kellett volna jósolnia, hogy mely csapatok szerepelnek a Worlds 2021-en. A helyzet ugyanis az, hogy a World 2021 csapati és játékosa elég nagy meglepetést okoztak.

Mindettől függetlenül az is elmondható, hogy a klip valóban zseniális lett, gyönyörű és menő a megvalósítás. A dal sem lett rossz, bár ez ízlés kérdése. A játékosok sorát meg szerintem el tudjuk nézni, nem?

×