Egy friss instagram bejegyzés szerint nem csak hogy közeleg a GTA 6 bejelentése, de a pálya is hatalmas lesz. Akkora, amekkorát még nem láttunk.

Mostanra bátran kijelenthető, hogy annak ellenére, hogy még nem jelentették be hivatalosan, a GTA 6 a világ egyik legjobban várt videojátéka. A címről azonban még nagyon keveset tudunk, így annyit tehetünk, hogy a szivárgásokra, pletykákra hagyatkozunk.

Most valaki azt állítja, hogy novemberben bejelentik a GTA 6-ot.

A ThatsSoBold Instagram híroldala szerint a Rockstar novemberben hirdeti ki a Grand Theft Auto sorozat hatodik részét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ThatsSoBold (@thatssobold) által megosztott bejegyzés

„A GTA 6-ot november-decemberben jelentik be, és Miamiban játszódik. A pálya háromszor akkora lesz, mint a GTA V pályája, lesznek rajta hurrikánok és aligátorok” – olvasható a bejegyzésben. Ami még érdekesebb, hogy a poszt szerint a pálya folyamatosan változni fog a frissítésekkel, hasonlóan ahhoz, ahogy az Epic például alakítja a Fortnite pályáját.

Igaz lehet a szivárgás?

Természetesen maga a felvetés nem elvetendő, a Rockstar valószínűleg sok lehetőséget átgondol, hogy modern játékot alkosson. Tekintettel arra, hogy a GTA 5 felújított változata csak 2022 márciusában érkezik, nehéz lenne elhinni, hogy év végén jön a bejelentés. A GTA next gen verziója eredetileg novemberben érkezett volna, így lehet, hogy a szivárogtató ezt az információt találta meg. Talán a next gen verzió megjelenésével valóban érkezik majd a GTA 6 híre is, de nehéz lenne elhinni, hogy az új verzió megjelenése előtt lerántanák róla a leplet. Mivel a Rockstar célja, hogy minél többet adjon majd el a GTA V felújított változatából. A GTA 6 ennél korábbi bejelentése nem kedvezne a terveknek.

Mindenesetre alig várjuk, hogy ez végül bejelentsék a GTA 6-ot. Mint mindig, ezeket az infókat most is fenntartásokkal kell kezelni.

https://leet.hu/?s=shinobi&post_type=product

×