Mivel véget értek a Worlds patchek, itt az ideje komolyabban az átlagos játékosokra is gondolni, egy kis változatossággal.

A League of Legends Patch 11.20 a tervek szerint október 6-án, szerdán élesedik. Hivatalos patch-előzetes még nem áll rendelkezésre. Most, hogy a Riot Games véglegesítette a javítást, amelyen a League of Legends világbajnokság játszódik, a játék jövője valószínűleg egyre lazább lesz, ahogy az előszezon egyre csak közeleg.

Ezzel együtt ez az öt dolog, amit a játékosok szeretnének a LoL 11.20-as frissítésében.

1. Egy kis béke Vex-nek

Vex a megjelenéskor kicsit túl volt tuningolva, ami arra késztette a Riotot, hogy még a megjelenés hetében hotfixelje őt. Ezek a változtatások tisztességesek voltak, de mivel Vex most jó helyen ül, remélhetőleg a Riot békén hagyja őt a 11.20-as patchben.

Azonnal nerfelni kellett Vexet, a LoL legújabb karakterét

2. Egy kis meta lazítás

A meta egy kicsit merev volt mostanában, sok ugyanaz a pick bukkan fel minden sávban már több patch óta. Mivel a következő pár patch lazább lesz, jó lenne, ha a meta fellazulna, és kicsit szélesebb körű lenne a játék.

3. Nerfek az assassinoknak

Az assassinok, különösen az AD már néhány patch óta uralják a metát. Az AP assassinok, mint Katarina és LeBlanc is jól teljesítenek. Itt az ideje, hogy az ilyen típusú karaktereket visszaszorítsuk, hogy nagyobb rugalmasságot és lélegzetvételnyi teret biztosítsunk a középső sávban.

4. Buff mindenkinek

A Riotnak el kellene kezdenie szinte mindenkit buffolni, kivéve azokat a bajnokokat, akik az idei szezon nagy részében jól teljesítettek. Hasonlóan ahhoz, ahogyan a legutóbbi patchek során sok bajnokot buffoltak, hogy kiegyensúlyozzák a játékot a Worlds-re, a Riotnak is meg kellene néznie, hogy sok olyan bajnokot buffoljon, akik ebben a szezonban nem boldogultak, hogy a játékosoknak esélyt adjon néhány elfelejtett választásukkal játszani.

5. Rengar frissítés élesítése

Rengar várva várt frissítése megerősítést nyert, hogy tovább késik, mivel tesztelik a módosításait. A Riotnak nincs szüksége kritikára emiatt, de sok játékos izgatottan várja ezeket a Rengarral kapcsolatos közelgő változásokat, és szeretné, ha a 11.20-as javítással élesben is megjelenne.

+1. Kliens változtatások

Rengetegen panaszkodnak a kliensre és ez érthető hiszen legtöbbször még LP vesztéssel és kitiltással is járhat a kliensben adódott problémák. Már ígérték a változtatást, de minél hamarabb jön annál jobb.

 

Érdekes, hogy a játékosok még mindig ugyan abba problémákba ütköznek a patchek során. Ám lehetséges, hogy a következő szezon rengeteg újítást fog magával hozni.

Ti mit változtatnátok meg a játékon belül?

https://leet.hu/shop/back2school/

forrás: dbltap.com

×