Biztos mindenkinek megvan már a sajátos kis választása, de néha jól jön egy kis változás.

Tegnap este a Leauge of Legends 11.19-es frissítésével megérkezett a közösség által imádott URF játékmód. A 2021-es Ultra Rapid Fire mód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiválasszák azt a hőst, amivel játszani szeretnének, de természetesen ki is lehet bannolni ezeket.

Mivel rengeteg hős van a játékban, így nehéz a választás, vagy sokszor elsiklik a szemünk egy két igazán OP választás mellet, még azzal is megeshet, akinek nem ez az első URF élménye.

Ezért most nézzük is meg a lehet legjobb választásokat a szeretett Ultra Rapid Fire játékmódhoz.

Yuumi

Azért kezdem vele, mert a listán következő hősökkel szinte tökéletes szinkronban tud lenni. A folyamatos heal egyáltalán nem lebecsülendő ebben a játékmódban, főleg a játék későbbi szakaszaiban. Ha szereted a passzív játékstílust még akkor is ajánlom kipróbálni egy baráttal, hiszen úgy tehetsz, mint egy felsőbb erő, aki többszőr is megmenti az adott hőst, akire rá vagy „csatlakozva”.

Ezreal

Ezreal az első URF megjelenése óta nagyon erős választás volt. Lehetett az AD, vagy AP nem számított. Viszont a mostani új Divine Sunderer buildjével nem elég, hogy idegesítő és erős, még tankos is, szóval nem fogja könnyen adni magát a szőke skillshotokkal dobálózó hős.

Morgana

Ha utálod Morg Dark Bindig (Q) képességét a sima játékmódokban, akkor készülj fel. Az URF-on Morgana képes úgy időzíteni a képességét, hogy a játék elején teljesen lefogjon, míg meg nem halsz. Ez nem lenne elég? A W képessége könnyedén hátra tudja szorítani a melee hősöket amikor a minionok közelébe akarnak férkőzni egy kis aranyért. Az E képessége pedig képes levédeni egy CC-t és szinte non stop rajta lehet. Az ultiról ne is beszéljünk.

Fizz

Fizz egy iszonyat „csúszós” hős. Az E képességével bármit túlélhet, hiszen megcélozhatatlanná válik. Ez a későbbi játékban még erősebb lesz, szóval ajánlatos a játékot hamar befejezni, ha egy Fizz van ellenetek.

Zed

Egy tapasztalt Zed main képes szétszedni egy egész csapatot. A jó árnyék használattal a játék minden részében rengeteg sebzést lehet kiosztani. Pár jól célzott shuriken majd még egy engage és már halott is az ellenfél.

Fiora

Szerintem az egyik legerősebb hős, ha a játék elején tud érvényesülni, illetve, ha van mellette egy „támogató” hős. A Q-ja hihetetlen gyorsan lesz újra elérhető, ezzel iszonyat jól tud manőverezni a sok skillshot kikerülése érdekében, és ha jönne a CC egy jól időzített W megoldja a problémát. Az ulti meg már csak hab a tortán.

Ekko

Az idegesítő idő mániás hős gyorsan az idegeidre mehet a laning phase alatt és ez nem fog változni a későbbi játékban sem. A Q és a W képességével egyedül képes ki zoneolni egy duo lane-t, míg az E képes megmenteni a legtöbb slamasztikából. Majd miután megvan az ultija közel halhatatlan lesz.

Biztos rengeteg más hős van, aki ugyan ilyen erős, ha nem erősebb URF-on, ha szeretnéd megosztani velünk, illetve a játékostársaiddal akkor megteheted a kommentszekcióban.

Mivel az URF lényege a szórakozás, ezért ne húzd fel magad, ha nem megy a játék. Sokszor ezek a hősök sem fognak beválni, mivel az ellenséges csapat is választ így lehet, hogy akár véletlen csúnya countert kapsz.

×