A Riot Games MMO csapata az iparág egyik legjobb küldetéstervezőjével készíti az új játékot, ami így valóban nagy dobás lehet.

A Riot Games közelgő MMORPG-je, ami a League of Legends univerzumban játszódik, új és egyben különleges küldetéstervezőt kapott. Mateusz Tomaszkiewicz, aki korábban a CD Projekt Red játékfejlesztője volt, feltehetően küldetéstervezőként csatlakozik a Riot MMO csapatához.

Tomaszkiewicz rengeteg küldetéselemet tervezett a The Witcher 3: Wild Hunt és a Cyberpunk 2077 számára.

„Az elmúlt hónapokat számos nagyszerű emberrel és csapattal találkoztam. Most örömmel jelenthetem, hogy csatlakozom a Riot Games közelgő MMO projektjéhez” – mondta Tomaszkiewicz.

 

A Riot Games MMO-járól keveset tudunk még, egyelőre címe sincs. Annyit tudunk, hogy a League of Legends Runeterra világában játszódik, de a Riot igen titokzatos a játék kapcsán. Tomaszkiewicz csatlakozásával a Riot az egyik legtapasztaltabb játéktervezőt szerezte meg, akit az RPG műfaj az elmúlt években látott.

A játék még a fejlesztés korai szakaszában van, és várhatóan csak jövőre vagy 2023-ban jelenhet majd meg. Addig is a Riot kiadja a Ruined Kinget, egy kis single player RPG-t, ami szintén a LoL univerzumában játszódik.

×