Úgy tűnik, hogy valami történik a Rockstar irodájánál, ami egyes rajongókat arra ösztönzött, hogy GTA Online módszerekkel derítse ki az igazságot.

A Grand Theft Auto rajongóinak mostanra úgy tűnik elege lett a Rockstarból. Az utóbbi napokban a GTA V friss next gen előzetese igen nagyszámú dislike-cunamit kapott, sokan tehát már nem kíváncsiak a korábbi játékokra. Most mindenki arra vár, hogy végre halljunk valamit a GTA 6-ról. Eddig csak szivárgásokból lehetett értesülni dolgokról, de a rajongók most felvetették, hogy valahogy be kéne törni a Rockstar irodájába.

Rockstar irodai heist?

MrBossFTW

A GTA 6 Reddit oldalán nemrég megjelent egy bejegyzés, amiben valaki arra hívta fel a figyelmet, hogy valami történik a Rockstar North irodája előtt. Valószínűleg egy új cégér, felirat, vagy kép kerül az épületre. Nem kellett sok ahhoz, hogy a rajongók elkezdjenek ötletelni.

Probably nothing, but this cherry picker just got dumped outside rockstar north. Some new vinyl could be getting installed? from GTA6

 

Heist a Rockstar irodájába?

Egyes kommentelők ugyanis elkezdtek azzal viccelődni, hogy egy-egy erősebb kamerával érdemes lenne megnézni, hogy mi folyik a fejlesztők gépén.

Meglepő, hogy valaki még nem küldött be egy mikro-drónt a szellőzőrendszerébe, hogy ott röpködjön” – írta egy másik kommentelő. Ezek persze csak poénok voltak, de egyesek számára ez beindított valamit. Sokan felvetették ugyanis a The Rockstar Offices heist ötletét, ami lényegében egy heist lenne a GTA Online-ban. A játékosok ebben egy virtuális Rockstar irodába törhetnének be, ami kicsit feldobná a játék hangulatát.

„Érdekes lenne, ha a GTA Online következő heistje során a Rockstar irodáját járhatnánk körbe, és ellophatnánk valamilyen szoftvert, talán még egy kiadatlan játékot is” – javasolta egy játékos. Sok játékos támogatta ezt az ötletet.

Valóban kitűnik az, hogy a rajongók már nagyon ki vannak éhezve az új játékra, amire már hosszú évek óta várnak. Nagyon örülök neki, hogy a rajongók nem azt találták ki, hogy a valóságban történek be az irodába. Ugyanakkor az, hogy egy ilyen heist kerüljön a GTA Online világába, nem egy elvetendő ötlet. Persze a Rockstar erre még nem reagált semmit.

Addig viszont a rajongók kénytelenek beérni a GTA ötödik részével.

×