Ha sietünk, akkor nem csak a Larry-sorozat spin-offja, hanem az eredeti Larry hetedik része is teljesen ingyen, örökre a miénk lehet.

Gyönyörű, és sokszor észrevehetetlenül alulöltözött diáklányok mindenütt, aminek az épp főiskolás Larry Lovage különösen örül, hiszen nem csak a diplomáját hivatott megszerezni, hanem megpróbál felnőni nagybátyja, Larry Laffer (a Larry-játékok eredeti főszereplője), mindenki kedvenc poliészter playboyának legendájához.

Larry élete mondhatni teljesen hétköznapi: kolis, fülig belezúgott a biosz tanárba, és sokat jár el a haverjaival bulizni. Egy nap azonban egy tévés műsor érkezik a kampuszra, amiben Larry meglátja a kínálkozó lehetőséget, hogy ország világ előtt bizonyítsa hódítási, és nem utolsó sorban szexuális képességeit.

Ekkor veszi kezdetét a vicces, és végtelenül perverz csajozós kaland, a Leisure Suit Larry-sorozat vadhajtása, a Magna Cum Laude.

A játék 2004-ben jelent meg és már akkor sok vitát szított – pont mint elődjei. Sokan kritizálták az egyértelmű szexuális utalásait és poénjait, de többeknek nem nyerte el a tetszését a korábbi részektől jócskán eltérő, minijátékokkal teletűzdelt játékmenet sem. De ugyanennyien dicsérték is ezek miatt – éltették a humorát, és üdvözölték a változásokat is, így pedig különösen nehéz ítéletet hozni, az azonban biztos, hogy egy egyedi alkotáshoz lehet szerencsénk.

Mindez pedig pár napig teljesen ingyenesen beszerezhető, köszönhetően az IndieGala-nak, ami a játék vágatlan és cenzúrázatlan verzióját adja.

 

A DRM-mentes játékot az IndieGala oldalán lehet beszerezni teljesen ingyen, ami természetesen örökre megmarad. Érdemes viszont sietni a dologgal, ugyanis szeptember 20-ig egy másik Larry-játékot is ajándékba adnak, a Leisure Suit Larry 7 – Love for Sail-t, ami egy klasszikusabb erotikus kalandjáték az eredeti Larry-vel a főszerepben.

via – IndieGameBundles

×