Ha gyors vagy, akkor most 300 forintért napokkal a megjelenése előtt játszhatsz a FIFA 22-vel, ami mellett még tucatnyi más játékkal is játszhatsz.

Az Electronic Arts úgy gondolta, hogy így a soron következő FIFA megjelenése előtt jófejre vált, és egészen olcsóvá, már-már gyanúsan olcsóvá teszi a havi EA Play előfizetés árát. Ez a hirtelen jött kedvesség eredjen bárhonnan, vagy legyen egy szimpla mézesmadzag, azért éppen csak 300 forintért rápróbálni a FIFA 22-re egészen király dolog.

Jól érted, szeptember 30-ig az első havi EA Play ára mindösszesen 99 cent, vagyis nem egészen 300 forint.

Az előfizetés elméletben nem jár semmilyen megkülönböztetéssel, ami azt jelenti, hogy a 300 forintos felhasználók ugyanolyan előnyökben részesülnek, mint akik már 1 éve fizetnek a szolgáltatásért. Vagyis szeptember 22-től az EA Play Early Access keretein belül napokkal a megjelenés előtt játszhatunk a FIFA 22-vel, az egyetlen megkötés, hogy a játékra összesen 10 órát adnak. De tíz órányi FIFA kávépénzért cserébe elég jó üzletnek tűnik.

Üröm az örömben, hogy erre most csak a konzolosak, az Xbox és PlayStation játékosok válthatnak jegyet.

Azt pontosan nem tudom, hogy akkor is él-e az akció, ha már voltál előfizető (én GP Ultimate-es vagyok, ott eleve elérhető), de ha nem, akkor is pofonegyszerű dolgunk van, hiszen csak egy új profilt kell csinálnunk, majd jöhet a móka és a kacagás. Igaz, Fifáról van szó, szóval ez utóbbi nem garantált, de remek alkalom lehet a vásárlás előtt, ha bizonytalan vagy még.

A 300 forintos EA Play viszont igen, ami amúgy nem csak a FIFA miatt lehet érdekes. A még pár napig elérhető olcsó előfizuval ugyanis a szolgáltatás összes örömét megkapjuk, vagyis játszhatunk a Mass Effectekkel, a Mirrors Edge első és második részével, valamennyi Battlefielddel és még nagyon sok mással.

×