A Grand Theft Auto sorozat következő játéka valamikor a 90-es években játszódhat, amennyiben ez a jel tényleg arra utal, mint azt a rajongók gondolják.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a GTA rajongók nem éppen elégedettek az utóbbi időben zajló eseményekkel. Most viszont olyasmit mutatunk, amit talán némi reményt adhat. Történt ugyanis, hogy a múlt héten a Rockstar a PlayStation Showcase alatt bemutatta a GTA V next gen verziójának előzetesét. Ez persze nem igazán nyerte el a rajongók tetszését, mivel a felújított változat szerintük semmit nem fejlődött a PS4 verzióhoz képest, ráadásul csak jövőre jelenik meg. Mindenesetre egyesek igen komolyan kielemezték az előzetest, amiből rájöttek valamire.

A GTA 6 a 90-es évek végén játszódhat, például 1998-ban.

Azt megszokhattuk már, hogy a Rockstar szeret különböző jeleket elrejteni a játékában. Talán most is ezt történt. A GTA V friss előzetesében ugyanis megjelenik egy autó, aminek a rendszámát kell figyelni.

  • „61SAL890”

Ha a rendszámot az angol nyelv szerint felolvassuk és egyes számokat is betűnek értelmezünk, ez a mondat jön ki: „6 is a late 90’s”. Vagyis: „6 a 90-es évek végén”. Mindez egyesek szerint egyértelműen arra utal, hogy a Rockstar üzen nekünk. Mégpedig azt, hogy a GTA 6 a 90-es évek végén játszódik majd.

 

Persze mindez egyelőre csak egy erős rajongói feltételezés, és talán egyáltalán nem utal arra, hogy milyen korban játszódik a GTA 6. Sokan úgy vélik, hogy ez egy véletlenszerű rendszámtábla, és a Rockstar továbbra is arra törekszik, hogy minél többet adjon el a GTA V-ből.

A vállalat több mint 150 millió  példányt adott már el a játékból, és ez csak nőni fog a next gen verzió megjelenésével. Szerinted mikor jelenhet meg a GTA 6?

https://leet.hu/shop/back2school/

×