A Rainbow Six: Siege játékosok végre válaszokat akarnak, így elindították a #SaveSiege trendet. De mitől kell megmenteni a játékot?

A legtöbb online játékban hatalmas probléma a csalás, különösen a lövöldözős címekben, mint a Rainbow Six: Siege, ami az esport terén is nagy sikernek örvend. Mivel a játék sokak számára jelent motivációt, talán érthető is, hogy a nagy verseny közepette egyesek miért folyamodnak csaláshoz. Egyértelmű viszont, hogy a csalók tönkreteszik a játékot, a játékélményt, és a közösséget.

Így a játékosok elindították a #SaveSiege mozgalmat, amivel arra kérik a fejlesztőket, hogy mentse meg a játékot.

A #SaveSiege mozgalom képviselői arra kérik a fejlesztőket, hogy a csalók kezelése legyen az elsődleges cél a játék fejlesztésénél.

„Úgy gondolom, hogy óriási probléma a Siege-ben a csalás. Az kell legyen a Ubisoft első számú prioritása, hogy megmenti a játékot, #SaveSiege” – írta TSM_Achieved, a TSM FTX vezetője és játékosa. Ezzel sok játékos egyet ért, mivel tweetje több mint 2500 retweetet és több mint 4700 lájkot kapott, miután az megjelent vasárnap.

 

A Rainbow Six Siege egyébként jelenleg a BattlEye-t használja csalásellenes rendszerként, ahogy például a DayZ, az Ark, az Arma, az Escape From Tarkov és a Destiny 2 is. Úgy tűnik azonban, hogy a BattlEye önmagában kevés a csalók kiirtásához. Rendszeresen találkozhatunk valamilyen csalással, Ranked játékmódban is.

Got to love these hackers <3 from Rainbow6

 

Persze nem lehet azzal vádolni az Ubisoftot, hogy lusta. A francia kiadó nemrég beperelt egy ismert csalóhálózatot, hogy leállítsa annak működését. Ha a Ubisoft hajlandó fizetni a csalások készítőinek megállításáért, akkor igenis sokat tesznek azért, hogy a Siege tiszta legyen.

A #SaveSiege hashtaget tehát használjátok gyakran, ha ti is szeretnétek kiirtani a csalókat a játékból. Szerinted is épp itt az ideje?

https://leet.hu/shop/back2school/

×