A Paris Saint-Germain is lerántotta a leplet a FIFA 22-es lapjairól. Elég brutális játékosokkal nézünk majd szembe és az az első hármas halálos lesz.

Folytatódik a FIFA 22 hivatalos értékeinek leleplezése. Tegnap az angol és a spanyol bajnok, valamint a milánói gárdák kereteit vettük szemügyre. Ezúttal Franciaországba látogatunk, ahol a Paris Saint-Germain nyári igazolásaival felvértezett csapatát tekinthetjük meg.

Valószínűleg mindenki a támadósorra volt első sorban kíváncsi, hiszen ritkán látni ilyen erős triót egy csapatban játszani. Neymar, Mbappé és Messi egyelőre a való életben nem játszott, de a FIFA pályáin szerintem sokszor látjuk majd őket együtt a pályán. Donnarumma 4+ értékkel jön utánuk sorban, így már hivatalosan is a legjobb kapusok között tudhatja magát. Érdekes látni, hogy párizsban továbbra is Navas az első számú kapus. Marquinhos és Kimpembe megfelelő gyorsasággal rendelkező középvédőként esélyesek lesznek arra, hogy gyakran viszontlássuk őket, de Hakimit se szabad elfelejteni, aki újra jobbhátvéd pozícióban szántja fel a pályát.

A legtöbben valószínűleg Di Mariát fogják utálni. Eddig is szinte mindenki megőrült, mikor végre sikerült nyitni egy walkout RW-t. A dolog pikantériája, hogy eddig legalább a csapatnál meg tudtuk mondani, hogy Messi, vagy Di Maria érkezik, most viszont már az utolsó pillanatig kell várnunk, hogy kiderüljön ki is lapul a csomagban.

Ezzel a csapattal vág neki a FIFA 22-nek a Paris Saint-Germain. A részletes statokat később kapjuk meg.

Nálad is Neymar,Mbappé és Messi a tervezett csatársor?

https://leet.hu/shop/back2school/

×