Tegnap este óta folyamatosan érkeznek a hivatalos FIFA 22 értékek. Most az angol és spanyol bajnok is lerántotta a leplet.

Tegnap este hivatalosan is elindult a FIFA 22 játékos értékeinek leleplezése. A legjobb 22 mellett több klub is elkezdte felfedni saját játékosainak lapjait. Górcső alatt az angol és spanyol bajnok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Atlético de Madrid (@atleticodemadrid) által megosztott bejegyzés


Tavaly az Atletico Madrid elképesztően szoros végjátékban elhappolta a bajnoki címet. Az arany megszerzésében kulcs szerepet játszott Luis Suarez is aki ezúttal 88-as értéket kapott. A legdurvább fejlődés azonban Marcos Llorente nevéhez fűződik. A 86-os lap, szinte a Gullit Gang része. Az biztos, hogy év elején mocsok nehéz lesz megszerezni. A többi lapból igazán jó kezdő brigádot alkothatunk, de az igazi kincs Llorente lesz.

Az angol bajnok Manchester City is megmutatta milyen lapokkal indítja a FIFA 22-őt. A kártyák leleplezésében Foden és KDB segédkezett. A belga nagyon nem lepődött meg, hiszen egy az egybe ugyanazt a lapot kapta, mint tavaly. Foden és Grealish is fejlődött, Rúben Dias, pedig csodálatos fodder lett ( feltéve, ha idén is számít a sebesség). A leleplezés azonban nem volt tökéletes, hiszen az utolsó lapnál az EA „hibázott” és Walker lapjára sokkal kisebb Pacet írtak, mint valójában. Foden se hitt a szemének, ő konkrétan nevetve kiviharzott a forgatásról. Természetesen az egész, csak egy tréfa volt.

 

Neked, melyik csapat lapjai szimpatikusak? Az angol vagy a spanyol bajnok a nyerő a FIFA-ban?

https://leet.hu/shop/back2school/

×