A csapat nevéhez méltó módon, heroikus küzdelemben hozta le Inferno utolsó körét a dán játékos. A hosszabbításban aztán nyertek is.

Az EPL Pro League aktuális szezonja már a célegyenesbe fordult, a 750.000 dolláros tornán már csak négy csapat van versenyben. A folytatásban Na’Vi-Heroic és OG-Vitality elődöntőket rendeznek majd. Vagyis négy, a világranglistán is Top10-es csapat feszül majd egymásnak, de ne rohanjunk még ennyire előre. Az utolsó negyeddöntő egyik utolsó körében ugyanis olyat láthattunk, amilyet csak nagyon ritkán szoktunk a profi CS:GO-ban. Hála Refrezh hihetetlen egyéni teljesítményének.

Refrezh 14:15-ös hátrányban ugyanis 1v5-ben mentette hosszabbításra a meccset.

Az állás ekkor már 1:1 volt a mapokat tekintve. Vagyis ha elbukta volna ezt az 1v5-öt, akkor a csapat csomagolhat, és a Liquid jut az elődöntőbe. A dán skillgép azonban visszahozta magukat a meccsbe, és hosszabbításra mentette Infernót. A többi már történelem.

 

Ezt a kört azonban jó ideig nem fogja elfelejteni egyetlen CS:GO rajongó sem. Kilátástalan szituációban ennyire élesnek lenni, belelátni az ellenfelek fejébe, és végül 3 HP-vel túlélni… Nos, ez szó szerint igazi mestermunka volt!

×