Ahogy egyre közeledünk a FIFA 22 megjelenéséhez, egyre több információ lát napvilágot a közelgő játékkal kapcsolatban, ebből hoztunk el most egy újabbat, kis meglepetéssel kiegészítve.

Minden évben, az éppen új epizód megjelenése előtt, a rajongók között világszerte vita tárgyát képezik az ötletek arra, hogy az EA SPORTS mit változtathatna, vagy adhatna hozzá, vagy távolíthatna esetleg el a játékból. Nem kell már soká várnunk, hogy végre az ötletelést felváltsa a valóság, hiszen már nagyon közel vagyunk a megjelenéshez.

Egyelőre most minden tekintet a következő, feltáratlan különleges kártyákra irányul, néhány kiszivárgott információ például Cafu és Di Natale érkezésére utal. A FIFA 21 -ben az EA az eddigi legnagyobb ICON termést hozta el nekünk, több, mint 100 lapot sikerült beépíteni a játékba.

A FIFA 22 érkezése előtt rengeteg információt kaptunk már a közelgő epizóddal kapcsolatban, többek között az új játékmódokat, a FUT 22 HEROES lapokat, valamint az új ICON játékosok érkezését illetően. Mi most elhoztuk nektek az eddig kiszivárgott új ICON lapok értékeit.

Figyelem, a Ratingek egyelőre csak a leakelt infók által remélt értékek!

Nos, ígértünk egy meglepetést is, ami a következő link alatt érhető el: Robin van Persie Instagram oldalán osztotta meg a hírt, hogy Ő, valamint Iker Casillas és Cafu már biztosan megszerezhető lesz a FIFA 22-ben!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robin van Persie (@robinvanpersie) által megosztott bejegyzés

Reméljük, kellőképpen felvillanyoztunk titeket az érkező új ICON játékosokat illetően.

Várjátok már?

Forrás és kiemelt fotó: www.dexerto.com

×