Az Epic Games a következő héten ismét két remek játékot ad teljesen ingyen, amiket fokozottan ajánlott bezsákolni.

Jól tudjuk már, hogy ha csütörtök van, akkor Epic ingyen játékosztás van. Ez most sincsen másként, így tegnaptól két egészen remek alkotás várja, hogy az Epic Game Store játéktárunkhoz adjuk őket, amit egészen következő hét csütörtökéig tehetünk meg. És hogy akkor mire csaphatunk majd le? Szerencsére az Epic ezt is elárulta nekünk.

Szeptember 16-tól egészen egy héten át ingyenesen berántható lesz a méltán népszerű Speed Brawl, és a Mars utazásos stratégia, a Tharsis.

A Speed Brawl-t csak keveseknek kell bemutatni, hiszen volt idő, amikor az egyik legjátszottabb, legfelkapottabb játékok között emlegethettük, amivel megannyi tartalomgyártó is sokat szórakozott. Választunk egy karaktert, aztán elindulunk A-ból B-be, amit a lehető leggyorsabban kell abszolválnunk, miközben különböző ellenségek állnak utat  – akiket nyilván le is kell győznünk.

 

A Tharsis viszont némi magyarázatra szorul. Ez egy körökre osztott űrstratégia, amit kockákkal kell játszani. Emiatt sokkal inkább egy társasjáték élmény, de abból is a lehető legjobb, hiszen nem csak az a dolgunk, hogy néhány kockát dobálgatunk, hanem komoly döntéseket is meg kell hoznunk. A játékban az emberiség első Marsi expedícióját kell levezényelnünk, de nem kicsi, hanem óriási problémákkal szembesülünk, és sokszor még a kannibalizmus is – elkerülhetetlen – opció lesz, ha azt akarjuk, hogy valaki túléljen.

A játékokat tehát jövő hét csütörtökétől éritek el az Epic boltjában, és hét napon keresztül lesz lehetőség ingyenesen bezsákolni őket.

https://leet.hu/shop/back2school/

×