Érdemes előszedni a fiók mélyén penészedő mobilodat, mert a Telenornál most 20 ezer forintot is érhet.

A használatlan, elromlott, a padlás leghátsó zugában porosodó régi mobilok legnagyobb dilemmája, hogy mégis mit kezdjen velük az ember, hiszen köztudott, hogy a háztartási hulladéktárolóba nem dobhatjuk bele. Az ósdi és/vagy nagyon elnyűtt készülékeket nagy eséllyel nem veszi meg senki, és csak az esetek nagyon kis százalékában jön tényleg jól, mint tartalék vész esetére.

A Telenor szerencsére tudja a megoldást, melynek üzleteiben bármikor leadhatók az ilyen telefonok. Sőt, most egy remek akciót indítottak, amely keretében az, aki október 6-ig visszaviszi a régi, beolvasható IMEI számmal rendelkező mobilját,

az 20.000 forintos kedvezményt kap cserébe.

A kedvezményt promóciós kód formájában kapjuk, amit október 20-ig lehet beváltani új készülék(ek) vásárlásakor – Hiper-tarifa, a vállalkozók számára Telenor MyBusiness Classic L, XL vagy XXL tarifa, és két éves hűségidő vállalása esetén. Sőt, ha a kódot online váltjuk be, akkor 30.000 forintos kedvezményt is kaphatunk.

Az akcióval a Telenor ösztönözni szeretné az embereket, hogy vigyék vissza a nem használt, és nagy eséllyel használatlanul is maradó készülékeket. A kommunális hulladékok közé dobott – úgy pedig nem megfelelő eljárással megsemmisített mobilok ugyanis rendkívül károsak a környezetre. Ezért is fontos, hogy a megfelelően járjunk el velük (pont ahogyan az eldobható elemekkel is), és olyan helyre vigyük, ahol megfelelően gondoskodnak róla, vagy újrahasznosítják.

Na és arról hallottál, hogy a Telenor új vezetékes otthoni internetet is kínál már?

via – 24.hu, Telenor

https://leet.hu/shop/back2school/

×