Hamarosan a végére érünk az idei nyári átigazolási időszaknak, ami idén igencsak felboríthatja a FIFA-ban gyakran használt játékosok listáját. Lássuk, mit tudunk eddig?

Mit gondoltok, az elmúlt átigazolási időszak alapján ki lesz az a játékos, akit a legtöbbször lehet majd látni a csapatokban?” A kérdéssel kapcsolatban néhány napja jelent meg a Redditen a következő bejegyzés u/cameronIZ2 felhasználótól:

Out of all of the transfers this window, who do you think will be the player you see most in teams? ( Oct- Dec)
byu/cameronIZ2 inEASportsFC

 

 

Válaszok

Igen sok a hangos visszajelzés, amikor Ronaldo vagy Messi neve felmerül, de valójában ezek a srácok túl drágák lesznek valószínűleg november közepéig, vagy akár decemberig. Egy másik lehetőség nyilvánvalóan Varane, de akkor talán az ára még egy kicsit magas lesz, most a premierben, talán Konate? Wijnaldum is elképzelhető lehet attól függően, hogy mennyire értékelik az emberek azt a Messi és Van Dijk linket.

A Sissoko / Onyeka jó lehet az első héten, de valószínűleg felülmúlja a 2-3 hónapot.  Areola nagyon jó lesz, mint mindig, Konate- Varane jó linkeket ad neki, hogy egy ideig benne legyen a keretben. Nagyon el lehet menni Hakimi – Messi linkkel, és nagy a tempója, talán egy kicsit túl sok egy RB poszton játszó számára, bár nem tudom. Érdekel, hogy ki mit gondol, hogy ki lehet majd a leggyakoribb?”

Nos, igencsak nagy fejtörést okoz majd, hogy milyen csapatot is hozzunk létre majd az új játékban, mindenesetre a Pre-Season Rewardok nagy segítségünkre lehetnek ebben, hogy a „kezdő lökést” megadják. A játék kezdeti szakaszában – ha nem ölünk bele töménytelen mennyiségű pénzt a FIFA Point-okba- nem nagyon lesz lehetőségünk variálni, igyekeznünk kell kihozni majd abból a maximumot, ami éppen a birtokunkban van.

Lehetőségek

Egy biztos, teljesen érthető lehet majd, ha sokan megpróbálkoznak a Premier League, vagy a Ligue1, esetleg egy LaLiga csapat létrehozásával. Az igazi szenzációk ugyanis zömében ezekben a bajnokságokban történtek. Érdekes lehet majd esetleg egy Ronaldo – Lukaku párosítás egy 2 csatáros felállásban, a széleken Rashford és Sancho társaságában, hátul pedig pl. egy ütős Varane. Azért igencsak borzolja a játékosok fantáziáját az is, hogy a francia bajnokság újdonsült igazolásai, Ramos, Messi és Hakimi hogyan fognak muzsikálni. Mennyire is építhetünk majd rájuk a kezdeti időszakban, hiszen nagyon magas áron fog muzsikálni mindannyiuk a játék kezdeti szakaszában.

Igen sok a találgatás ezzel kapcsolatban, valamint nyilván az is kérdéses, hogy a korábbi meta-lapok létjogosultsága mennyiben változik meg az új szezonban.

Ti mit gondoltok? Kikből állna a ti álomcsapatotok a FIFA 22-ben?

https://leet.hu/shop/back2school/

×