A Ghost Perk a camperek kedvence, de mi lenne, ha ez megváltozna?

Érdekes felvetés szemtanúja lehettem a mai nap, melynek középpontjában

a Ghost Perk átdolgozása áll a Warzone-ban.

Lehet tudjátok már, hogy a Vanguardban másképp működik majd a camperek kedvenc perkje. A Ghost csak akkor lesz aktív, ha mozogsz. Ami azt jelenti, hogy a sarokban gubbasztó shotgun camper látszódik majd a térképen UAV közben.

Ez az ötlet természetesen sok játékosnak nem tetszett, de személy szerint ez egy igen is jó húzás a játék fejlesztőitől.

Miért lenne előnyben az, aki már eleve egy házat befoglalva fedezékben van. Igen is, ha valaki egy UAV-ot használ látszódjon az is, aki Ghostot használva megbújik. Ez főleg a solo játékmódban lenne a legjobb változtatás.

Mostanában 3 féle solo játékos van:

  • Aki egész játék alatt Bertával meg és próbálja túlélni a játékot.
  • A streamer/rusher akit csak a killek érdeklik és megállás nélkül szeli át a játékot.
  • Utoljára pedig a camper, aki lecsücsül egy sarokba és csak arra vár, hogy valaki szívrohamot kapjon, amiért egy sötét sarokból ledarálják.

Ez egy új dinamikát adna a játéknak, illetve akár arra sarkalná a játékosokat, hogy más perkeket is kipróbáljanak.

Például a Restock perk egy iszonyat hasznos dolog lehet azok számára, akik szeretik a pörgős játékmenetet. Állandóan van stun és egyéb gránátod, hogy kellő képen ki tudd pakolni a házban campelő játékosokat.

Azt még nem tudni, hogy a Vanguard integrációjával melyik Ghost perk élesedik majd a Warzone-ban. Lehetséges, hogy nem változik semmi, de az is meglehet, hogy a fejlesztők nagy változtatásokat akarnak eszközölni a játékban és lecserélik a régi Ghost perket.

Mit gondoltok, tényleg ideje lenne egy kis perk-változtatásnak?

PollMaker

https://leet.hu/shop/back2school/

×