A League of Legends-ben folytatódik a jó és a gonosz harca a Night & Dawn esemény legújabb kiadásával.

Ebben az évben az Éjszaka ismét megmérkőzik a Hajnal ellen a League of Legends-ben az Night & Dawn esemény új fordulójával. A skineket már megerősítették, és napról napra több részlet szivárog ki a küldetésekről és a felkínált jutalmakról.

A League of Legends Night & Dawn esemény kezdete.

Bár a Night & Dawn eseménynek – valamint a hozzá kapcsolódó új skineknek – még nincs megerősített megjelenési dátuma, valószínű, hogy a League of Legends 11.19-es patch ciklusában indul el.

 

Amint az új skinek elérik a PBE szervert, néhány héten belül az élő szerverekre is bekerülnek. A LoL 11.19-es patch szeptember 22-én fog megjelenni, szóval kezdj el gyűjteni a Nightbringer és Dawnbringer skinekre, illetve az event pass-ra.

Severing Fate teaser a Night & Dawn eseményhez

A Night & Dawn eseményre való ráhangolódás érdekében a Riot kiadott egy rövid, 30 másodperces trailert, amely a Severing Fate nevet kapta. A videóban Kayn – aki több mint 1000 nap után először kap új skin-t – és Yone párbajozik egymással.

 

Érdekesség, hogy Kayn Darkin és Shadow Assassin formája színt cserélt az új skinjéhez, míg Yone a cinematicban a két oldal keverékeként látható.

Új Nightbringer és Dawnbringer skinek

Hat új Nightbringer és Dawnbringer skin lett megerősítve az új esemény részeként. A League néhány komorabb karaktere Dawnbringer skineket kap – köztük az új kiadású Vex és Morgana. A Nightbringer skinekről megerősítették, hogy Tryndamere és Lillia kapja meg a piros-fekete változatot.

Ami Kaynt és Yone-t illeti, ők mindkettőből „kettéválnak”. Kayn átváltozhat Darkin (Dawnbringer) vagy Shadow Assassin (Nightbringer) formájába, hogy valamelyik oldalra álljon. Yone szintén egyformán megosztott, egy Dawnbringer és egy Nightbringer karddal, egyensúlyt teremtve a Riftben.

A skinek eddigi teljes listája:

  • Dawnbringer Morgana
  • Dawnbringer Vex
  • Night & Dawn Kayn
  • Night & Dawn Yone
  • Nightbringer Lillia
  • Nightbringer Tryndamere

 

League of Legends Night & Dawn esemény küldetései

Ahogy azt már megszokhattuk, lesz egy sor küldetés, amit a Night & Dawn esemény részeként teljesíthetnek a játékosok. Valószínűleg lesz egy „Versus” esemény is, ahol a játékosok a Dawnbringers vagy a Nightbringers oldalt választhatják, és játékbeli jutalmakat kapnak, ha a győztes oldalt választják. Későbbiekben mindenképp írunk egy cikket az érkező küldetésekről.

League of Legends Night & Dawn esemény jutalmai

Nem is lenne League of Legends esemény különleges bolt nélkül. A Riot már most megerősítette, hogy Kayn kap egy eseményspecifikus Prestige skin-t, amely a Night & Dawn esemény alatt fog megjelenni. Lesznek még kromák, töltőképernyő bannerek és rengeteg más finomság is, amiket fel lehet majd venni.

Nos- ez minden- amit az eseményről- illetve a skinekről eddig tudunk.

https://leet.hu/shop/back2school/

forrás: League of Legends News, Dexerto

×