Egy Fortnite szivárogtató elvileg bizonyítékot talált arra, hogy az  Chapter 1 végét jelentő fekete lyuk visszatérhet a játékba hamarosan.

A Fortnite már a következő nagy eseményre készülhet, mivel a Chapter 2 Season 7 egy hét múlva szépen lezárul. Már kapjuk közben az infókat a Season 8-ról, és persze szivárgások érkeznek arról is, hogy hogyan alakul át a Fortnite terepe. Sokan arra számítanak, hogy a 7. évadban megjelent földönkívüli űrhajó lezuhanása okozza majd a pálya átalakulását legközelebb, ám egy másik szivárgás érdekes jövőbeli tervekre utal.

Fekete lyukat, vagy valami hasonlót láthatunk a 14. évadban.

A Fortnite szivárogtató, InTheShadeYT furcsa fájlokra bukkant a közelmúltban. Az egyik tweetben azt írta: „fekete lyukat / vagy valami hasonlót kapunk a 14. évadban”, majd linkelt egy Fortnite mappát. Egy második bejegyzés szerint a fekete lyuk megjelenése után egy külön betöltő képernyőt is kapunk a jelenséghez. A két fájl nevében benne van a „black”. Sokan tehát most azt feltételezik, hogy a mindent elpusztító fekete lyuk valamilyen formában visszatérhet.

 

Persze nem valószínű, hogy a közeljövőben. A fekete lyuk egyébként a legjelentősebb esemény volt a Fortnite történetében. Ezzel ért véget a játék első fejezete, és teret adott a másodiknak. Mindenki megdöbbenve nézte, hogy a Fortnite világát beszippantja egy fekete lyuk, és milliók maradtak játék nélkül. Az esemény 37 órára állította le a Fortnite szervereket, csak egy képet lehetett látni.

Nem világos persze, hogy a fekete lyuk hogyan kapcsolódhat a jelenlegi történethez vagy a Chapter 2. Season 7. befejezéséhez. Még találhatni is igen nehéz, mivel InTheShadeYT szivárgása nem árul el sok részletet. Eddig tehát nagyon úgy tűnik, hogy a black hole visszatérése igencsak pletyka és spekuláció, semmilyen valós alapja nincs, ezen a pár fájlon kívül.

Lehetséges, hogy a Chapter 2-t is egy nagy fekete lyukkal zárják a fejlesztők, de az természetesen még odébb van. Az biztos, hogy a jövő igen izgalmas lesz a játékosok számára.

https://leet.hu/shop/back2school/

×