Manapság már semmi sem marad meglepetés. Leakerek ezúttal a FIFA 22 10 legjobb játékosra bukkantak az adatbázisban. Ők a legjobbak?

Hamarosan kezdetét veszi a FIFA 22, mely egy megújult TOP 100-as listával jelentkezik. Általában 100-tól lefelé fedik fel a legjobbakat, de úgy tűnik, idén a 10 legjobb értéke nem maradt titokban.

Ha igazak a hírek a 10 legjobb játékos között ezek NIF lapok szerepelnek. Salah és Van Dijk továbbra is 90-es értékekkel akárcsak Ter Stegen, Benzema javított eggyel az előző évhez képest, míg Neymar rontott. Oblak 91-es maradt, Mbappé viszont kettőt javított tavalyhoz képest. Az első helyen ezúttal három ember is osztozkodik. Lewandowski karrierje legjobb NIF lapját, míg Ronaldo és Messi a szokásos Top3-ban végzett.

Érdekesség, hogy ezúttal De Bruyne kiszorult a legjobb 10-ből, annak ellenére, hogy remek szezont futott a belga. Mbappé +2 statja számomra nagy meglepetés, emellett kifejezetten örülök Lewandowski erős kezdésének. Szerintem a lengyel mindenképp megérdemli, hogy a legjobbak között emlegessük.

A Top 100-as listát várhatóan jövő héten láthatjuk. Ekkor már minden statisztikák részletesen megmutat az EA és elkezdhetjük az előzetes csapatépítést.

Számodra van meglepetés?

×