A hamarosan érkező Season 5 fegyver, a Sai már meg is ihlette a kihívásokat kereső Warzone játékosokat. Ilyen lesz a Tini Nindzsa Teknőcök Challenge.

Sokaknak az igazi szórakozás akkor indul, amikor a játék által nyújtott lehetőségeket már kimaxoltuk. Ilyenkor ugyanis előkerülnek a közösségi kihívások, amiket streamerek, más játékosok indítanak el, hogy nehezített körülmények között is tudnak-e nyerni az adott játékban. Jellemzően valami önkéntesen vállalt hátrányt, vagy korlátozást kell már a játék elejétől érvényesnek tekinteni, és így kell megnyerni az adott kört.

Természetesen a Warzone-ba is beszivárogtak már a hasonló kihívások, ilyen volt például a Floor is Lava Challenge. Ennek lényege, hogy nem lehetett a földre lépni, maradtak a létrák, háztetők és járművak, de a föld tiltott terület volt.

A Season 5 közeledtével pedig máris itt az újabb őrület, a Tini Nindzsa Teknőcök Challenge!

With the new Sai coming in, I had a neat Quads idea. The ‘Ninja Turtles’ Squad Challenge. Riot Shield Primary with your Turtle of Choice! from CODWarzone

 

Lényege, hogy a négy teknőc: Leonardo, Michelangelo, Donatello és Rafaello bőrébe bújva kell megnyerni az adott kört. Riot Shield mellett csak a karakterekre jellemző fegyverek használhatóak, itt jön képbe a Season 5 és a hamarosan megjelenő Sai.

A hiányzó darabbal ugyanis most már teljes a készlet, mind a négy teknőcöt megszemélyesíthetjük a Warzone fegyvereknek hála. Kezdjetek gyakorolni, nem lesz egy egyszerű kihívás annak a Squadnak, aki teljesíteni akarja!

×