Messi után Cristiano Ronaldo is megkapta a maga SBC lapját. Még vagy két hétig kihasználhatjuk a portugált, ha játszunk még egyáltalán.

 

A FIFA-k története során szerintem még sohasem fordult elő, hogy a korunk két legnagyobb labdarúgója játékos SBC-t kapjon. Idén mind Messi, mind pedig Cristiano Ronaldo is kapott egyet.

Ezután az elképesztő átigazolási szezon után mind a két játékos elhagyta korábbi klubját. Messi a pénzügyi szabályok miatt kényszerült a mez cserére, míg Ronaldo szimplán csak elvágyódott Torinoból. Messi lapját pár héttel ezelőtt már megszerezhettük, most pedig itt az esélyünk, hogy Cristiano Ronaldo lapját is kiváltsuk. A lap megszerzéséhez összesen 14 csapatot kell összeraknunk. A jelenlegi piaci értéke így a lapoknak és az SBC-nek közel 3 millió zseton. A szomorú az, hogy nem hiszem, hogy sokan már megengedhetik magunknak, hiszen jött egy Fenomeno SBC egy Messi SBC és most pedig egy méregdrága Ronaldo lap is.

A lapról szerintem semmit nem kell mondani. Megkapta végre valahára az 5-ös WF-et, így már tényleg nincs negatív jelző rá. Nincs olyan értéke, ami negatív lenne. A 90-es Balance miatt továbbra is Engine-t érdemes rárakni, de ezenfelül minden értékében maxos Ronaldo lapja.

Nem tudom, hogy pontosan ebben, mi az End of an Era, hiszen azért annyira nem töltött sok időt a Juvéba, de valamiért ebbe a lap családba került. Sajnos kihasználás szempontjából már sokra nem megyünk vele, mert már tényleg nagyjából két hétig használhatjuk, utána pedig max mutatni a haveroknak lesz jó.

Te kiszeded Cristiano Ronaldo lapját?

 

×