Lionel Messi Párizsba érkezése után sokan vártuk, hogy megjelenjen az első lapja a PSG színeiben. Nos, hamarabb jött, mint a FIFA 22.

A tegnapi napon jelent meg a legújabb SBC, amiben ezúttal Lionel Messi 99-es értékű FUTTIES lapját lehet megszerezni, de már a Paris Saint Germain színeiben.

Igazán pofás lapot kapott Messi a játék végső szakaszában, az adatai között 16(!) helyen 99-es értékeléssel rendelkezik. Rendkívül gyors, labdabiztos, pontosan lő és még sorolhatnám, tehát mindene megvan ahhoz, hogy ékköve lehessen bárki csapatának, aki ütőképes támadó játékoshoz szeretne hozzájutni. Védekezési értékei már nem ilyen jók, viszont véleményem szerint, aki megszerzi ezt a játékost, nem arra fogja használni, hogy beálljon vele védekezni.

 

Pozíciók szempontjából a középpálya és a támadó rész a preferáltabb, középen, jobb és bal oldalon, illetve elől mindkét szélen is egyaránt remekül közreműködik majd az akciókban. Chemistry szempontjából adódhat aprócska nehézség, hiszen, a korábbiakkal ellentétben, érdemesebb a környezetében Ligue1 játékosokat használni, vagy argentin nemzetiségűt: például egy Prime Icon Moments Maradonával nem is hangzik rosszul, nem?

A piszkos anyagiak: Jelenleg (platformonként eltérően) kb. 1,5 és 1,9 millió Coinra van szükségünk ahhoz, hogy mind a 10 SBC küldetést teljesítve a miénk legyen Messi újdonsült lapja, a küldetéseket elnézve, egy igazi fodder-temető: a 85 ratingtől a 91-ig mindenféle játékosra szükségünk lesz, 5 küldetéshez pedig IF vagy TOTS lapokat is használnunk kell. Ár-érték arányban ebben az árkategóriában vannak azért nagy lapok, de statisztikák szempontjából picit mégiscsak Messi felé dől a mérleg nyelve.

Mindent összevetve, nagyon szép bemutatkozás Messi 99-es FUTTIES lapja a PSG színeiben, abszolút ajánlott megszereznie nem csak annak, aki magát az argentin csodát szereti, hanem annak is, aki egy több szempontból is magas szintű játékost akar a csapatában tudni.

Neked megvan már?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×