Korábban már hallottunk arról, hogy Disrespect végre elkészíti saját játékát, ám EDDIG nem sokan vették komolyan…

Mióta Dr Disrespect megerősítette, hogy valóban saját játékkal készül, a saját játékstúdiója jóvoltából, azóta még nagyobb előszeretettel kritizál olyan címeket, mint a Call of Duty és az Apex Legends – de a Fortnite-tal kapcsolatos megjegyzései már szinte túl erősnek nevezhetőek – ám ugyanakkor viccesek is.

Bár a Doki profinak nevezhető az olyan battle royale játékok esetében, mint a CoD, az Apex Legends és a PUBG, mint azt említettük, a tehetsége nem áll meg itt. A játéktervezés iránti érdeklődéséről tanúbizonyságot téve segített megtervezni a Rogue Company pályáját, és érdeklődést mutatott a Valoranttal való együttműködés iránt is.

Hogy igazán megmutassa képességeit, DrDisrespect saját játékfejlesztő céget alapított. A játékstúdió bejelentése óta Doc folyamatosan célozgat arra, hogy milyen lesz majd az első játéka. Szeptember 2-án egy streamben utalt az elképzeléseire… de nem anélkül, hogy ne oltotta volna szét a Fortnite-ot.

„Elegem van belőle” – kezdte a szokásos stílusában. „Egy végtelenül egyszerű játékmechanikát építettetek egy olyan motorra, ami amúgy bármit meg tudna csinálni”. – utalva arra, hogy a Fortnite csapatának és költségvetésének hatalmas mérete mellett ez igencsak csekélyke teljesítmény.

„Meseszerű, gyatra, bolyhoska…” – sorolta. „Hol van ez az én shooter játékomhoz, ember? Hol van már az én következő dimenziós shooterem, új mechanikákkal és egy narratív, kompetitív, többjátékos világgal?”.

43:10-től ti magatok is meghallgathatjátok, hogy áradozik a fejében megszületett játékról:

 

Bár nem lehetünk biztosak benne, hogy Dr. Disrespect most árulta el az első játékának kulisszatitkait, azonban azt reméljük, hogy hamarosan többet is megtudhatunk a játékáról.

https://leet.hu/shop/back2school/

borítókép: dexerto

×