Ismét elérkeztünk a végjátékhoz.

Már régóta lehetett sejteni, hogy az Epic Games a szezon közben ellőtt Rift Tour esemény mellé bizony készül valami mással is. Szerencsére a Fortnite v17.50-es fájlok ezt tovább erősítették, péntek délután azonban a fejlesztőknek hála a maradék kétségünket is elhessegethettük.

Hivatalosan is bejelentették az Operation: Sky Fire eventet!

 

Az eseményre szeptember 14-én, vasárnap 22 órakor kerül majd sor. Magyar játékosoknak nem feltétlenül a legoptimálisabb időpont, de nincs mit tenni, mindig is az amerikai régiót tekintették a legfőbb piacnak az Epic Games-nél. Fontos megemlíteni, hogy az event előtt ajánlatos minden küldetésünket, elmaradt feladatunkat megcsinálni, ezt maguk a fejlesztők hangsúlyozták ki a fenti bejegyzésben.

A leak alapján nem véletlenül, hiszen az event után megint 1-2 nap, de mindenképp pár óra „feketelyuk” időszak következik. Ekkor a szerverek már szépen lassan állnak át az új szezonra, ám játszani nem igazán tudnak majd a felhasználók. Az Epic munkatársai azt is megerősítették, hogy interaktív eseményről beszélhetünk majd, nem csak távolról figyeljük a dolgokat.

https://leet.hu/shop/back2school/

×