A mostani Reloaded frissítés rengeteg tartalommal kecsegtet a Call of Duty: Black Ops Cold War-hoz és a Warzone-hoz is….

A Call of Duty közösség most már tűkön ült, hogy megtudja mit hoz a Season 5 Reloaded frissítés. Nos, ez végre elérkezett, mivel a hivatalossá tették a roadmapot, szóval lesz mivel játszani.

Az 5. szezon kezdete rengeteg változást hozott, új perkekkel és fegyverekkel, mint a Tec-9 SMG és az EM2 Assault Rifle. A Season 5 azonban nem áll meg, hiszen a Reloaded még több tartalmat és változást hoz a játékosok számára a Call of Duty: Vanguard közelgő megjelenése előtt.

Itt van minden, amit tudnod kell arról, hogy mi jön a Warzone és Cold War Season 5 Reloaded során:

A világ minden tájáról, a Verdansk-i háborús zónától az Urál-hegység állatkertjéig, mindkét oldal operátorai arról számoltak be, hogy egy ismeretlen hangot hallottak, amely számokat mondott a fülhallgatójukba. Néhányan ezeket a „számokat” furcsa vizuális hallucinációként látták, és így megkérdőjelezték saját mentális állapotukat. Ezek csak a bázisra visszatért operátorok jelentései. Mások úgy tűnik, hogy hirtelen elszabadultak, és a csata közepén hirtelen a társaik ellen fordultak. Egyre több a bizonyíték arra, hogy ezek a szökevény Operátorok már csak Perseus parancsaira reagálnak… A számok… mit jelentenek a számok?

Black Ops Cold War tartalmak.

Visszatér a Zoo map, amelyet először az eredeti Black Ops 2011-es Escalation DLC csomagjában láthattunk, egy közepes méretű pálya, amelyet kifejezetten a Black Ops Cold War 6v6-os játékmódjához terveztek, és a játszható területet a fő állatkiállításra és a többjátékos park területére csökkenti.

Újdonság a Black Ops Cold Warban – A Demolition visszatér a többjátékos módba

A Modern Warfare 2020-as harmadik évada óta tartó pihenő után a Demolition visszatér a Black Ops Cold War játékmódjába!

Ez a játékmód, amelyet először a Call of Duty: Modern Warfare™ 2-ben (2009) mutattak be, egy respawn-képes, felerősített Search and Destroy játékmódhoz hasonlít. A Demolitionben a támadók egy csapata megpróbál megsemmisíteni egy pár bombahelyet, míg a védőknek meg kell akadályozniuk a detonációkat, egyszerű.

Új Zombies Outbreak Region: Armada

A Requiem ügynökeinek még több felfedeznivalójuk lesz az ötödik évad Reloaded megjelenésével, beleértve egy új régiót a zombik számára eddig feltérképezetlen vizeken.

Az Atlanti-óceán északi részén található Armada egy elsüllyedt atom-tengeralattjáró prototípusa miatt a NATO és a Varsói Szerződés közötti összecsapások helyszíne volt. Mivel a Dark Aether elterjedt az Atlanti-óceánon, úgy tűnik, nem a nukleáris fegyverzet volt az egyetlen illékony elem a térségben. Egy dimenzióhasadék intenzív energiacsúcsot okozott, ami a területet gazdaggá tette Aetherium-kristályokban, esszenciában… és a kiéhezett élőhalottakban.

Várhatóan a nyílt tengeren fogtok objektíveket és eseményeket teljesíteni ebben az új, Outbreakre szabott régióban, beleértve egy új világeseményt is azok számára, akik szeretnék megerősíteni a felszerelésüket.

Új világesemény az Outbreak-ben

Az Outbreak Zónákban a Requiem egy új ládatípus jelenlétéről számol be a szokásos kis, közepes, nagy és arany fajták mellett: a titokzatos fekete láda.

A régiókban található korábbi világeseményekhez hasonlóan ennek az eseménynek a pontos részleteit is a Requiem ügynökeinek kell felfedezniük. Amint ezt megteszik, úgy találhatják, hogy a jutalom messze felülmúlja a kockázatot…

Rampage Inducer a kör alapú pályákon

Akik visszatérnek a kör alapú élményekhez, hogy teljesítsék a Season Five kihívásokat, egy új funkcióval is találkozhatnak, amely már az elejétől kezdve felpörgeti az akciót: a Rampage Inducer.

A Rampage Inducer egy narancssárga esszenciatartály formájában jelenik meg a kezdőterületen, és ideiglenesen Cranked-szintre emeli a nehézséget, ha a csapat minden tagja beleegyezik a kihívás teljesítésébe. Ha ez a tartály aktiválódik, felgyorsítja a zombik szaporodását, és a 20. fordulóig minden zombi végtelenül sprintel, felpörgetve az akciót a második nagy forduló mérföldkövének eléréséig… vagy a csapat teljes megsemmisüléséig.

Warzone tartalmak

Új Warzone mód: Clash

Visszatér az 50v50-es harc.

A Clash a Verdansk térképnek a kiválasztott területeit veszi alapul, és két 50 vs. 50 fős csapatot állít egymás ellen egy korlátlan harcban 500 pontig. Legyen szó a belvárosról, a Boneyardról vagy akár a Factory népszerű-drop zónáról, a küldetésed ezekben a Clash területeken ugyanaz marad: szerezz pontokat az ellenségek kiiktatásával és a Contracts teljesítésével a meccs közbeni jutalmakért, és gyűjtsd be a legyőzött ellenségektől a játékmenetet megváltoztató képességeket adó powerupokat.

Új Warzone mód: Iron Trials ’84

A legnagyobb kaliberű Tier One Operatornak tartod magad? Itt a lehetőség, hogy bebizonyítsd: Csak a legerősebbek maradnak életben a legkeményebb Battle Royale játékmódban, amely valaha Verdanskban volt! Bizonyítsd be, hogy a fegyverek teljes arzenálját uralod, bizonyítsd be, hogy bármilyen tűzharcban bármilyen típusú fegyverzettel megbirkózol, és szerezz egy exkluzív Calling Cardot, hogy bizonyítsd rátermettségedet. A szabályok megváltoztak. Íme, hogyan működik a mód:

Életerő és Regeneráció: Számíts arra, hogy az alapéleterőd megnövekszik, és az életerőd regenerálódási sebessége is megváltozik. Ez hatással lesz a harcérzetre, a killhez szükséges időre.

Loadoutok: Ebben a módban nincsenek Loadout Dropok, ami azt jelenti, hogy meg kell vásárolnod az általad preferált fegyvereket. A Buy Stationben a költségek is megemelkedtek.

Gulag: A Gulag nyitott, de a hangsúly az egy az egy elleni leszámoláson van. Nincs akimbo. Nincs félautomata vagy teljesen automata fegyver. Szinte semmilyen taktikai felszerelés. Az egyetlen dolog, ami közted és az ellenfeled  között áll, a ravasz ujjad ügyessége. Megnyerted a Gulágot? Akkor visszamehetsz Verdanskba… azzal a fegyverrel és felszereléssel, amit a Gulag harc végén viseltél!

Kiegészítés: További változásokra is számíthatsz a környezeti elemek és számos fontos szempont tekintetében, amelyek befolyásolják a Warzone-élményedet. Hamarosan bővebb információk állnak rendelkezésre.

Titkosított fegyverek: Legyetek biztosak benne, hogy [[TITKOSITVA]], mivel ezek [[TITKOSITVA]], kritikus információkat reméljük, hogy nem kerül [[TITKOSITVA]].

The Numbers esemény

A szezon kezdetén telepített mobil műsorszóró állomások Verdansk környékén hamarosan megkezdik a „Dragovich Program” szalagjainak – más néven a The Numbers adásának felerősítését az egész régióban.

Ezek állnak a The Numbers Event középpontjában. Ez a korlátozott idejű esemény szeptember 21-én kezdődik. Bár az Operátorok nemrégiben furcsa zajokról és látványról számoltak be, amikor a közelükben voltak.

The Sai – Új közelharci fegyver feloldása a The Numbers eseményen keresztül

Azok, akik az esemény során a Warzone VAGY a Black Ops Cold War mind a kilenc kihívását teljesítik, egy új közelharci fegyvert kapnak: a Sai-t. Ez a kétkezes fegyver, amelyet gyakran használnak a lopakodó harcművészetekben, az első funkcionális fegyver, amelyet limitált idejű eseményen keresztül kapunk.

Új Operátor – Hudson

Jason Hudson különleges ügynököt küldik be, hogy segítsen a jelenlegi és a közelgő műveleteikben, beleértve egy eltűnt NATO-operátor társuk felkutatását és megmentését.

Nos, lesz mit csinálni az elkövetkező hetekben, hogy kitoljuk a Battle Passt.

https://leet.hu/shop/back2school/

×