Néhány kép segítségével bemutatjuk, hogyan is alakul majd át Bank pálya a legújabb évad, a Crystal Guard során. Keresd a különbségeket!

Azt bizonyára már mindenki tudja, hogy a következő Rainbow Six: Siege évad, mely egészen pontosan 2021. szeptember 6-án, azaz jövő héten indul, pályaváltozásokat is tartogat majd. Ráadásul a Y6S3 három pályán is alakít, bár ezek igazából nem olyan hatalmas átalakítást jelentenek, mint a korábbi évadokban. Itt inkább arról van szó, hogy néhány elemet a fejlesztők áthelyeztek, átalakítottak, hogy egy-egy helyzet ne legyen annyira zavaró a játékosoknak.

Most a Bank átalakításokban merülünk el.

Természetesen már most tudni lehet, hogy Bank sok helyen átalakul, néhol nagyon apró változás észlelhető, de vannak olyan pontok, melyek alapvetően átalakítják majd a terepet. Most ezeket szeretném kiemelni, hogy felkészüljetek arra, mi is várható napokon belül Bankon.

Tető

Az egyik fontos változás, hogy mostantól nem lőhetünk be a tetőablakon a lépcső fölött. Sok támadó számára ez fontos hely volt, ez viszont átalakul.

Ablakok

A Bank oldalán található felső ablakok sok támadó, különösen Kali számára jelentettek jó helyet. Ahogy látható a felső ablakokon már nem lehet belőni, sőt kívülről nem lehet belátni, tükrös felületet kapott. Vége annak, hogy a másik tetőről Kali ügyeskedik.

Lépcső feletti tetőablak

A Hallway-nél található lépcső felett is átlőhetetlen lett a tetőablak.

Átjáró a Bank eleje és hátulja között.

Amint látható bekerült egy jól elkerített hátsó folyosó, ami átköti a Bank elején található spawn-pontot a hátsó bejárattal. Ezzel nem csak át lehet jutni a másik oldalra, de a falaknak köszönhetően megszűnhet itt a spawn-kill is. Köszönjük szépen!

ATM

Az ATM-nél eddig nagyon kis résben lehetett belátni a szekrények mellett. Most elhúzták a szekrényt, szóval itt átmehetünk. Hogy ez kinek kedvez, azon tudnánk vitatkozni.

Rácsok

Az alagsorban, avagy a széfnél fontos változás, hogy eltüntették az idegesítő rácsokat. Nagyon sok gondot okozott, hogy a rácsot találtuk el és nem az embert, ezen változtattak.

Lift

Szintén az alagsorban, a lift alakult át teljesen. Ide egy teljesen új „szoba” került be, ahová egyébként fentről be lehet ugrani. Mostantól tehát itt komolyabb támadásra lehet számítani.

Minderről itt egy videó is.

 

Természetesen nem ez az összes változás a mapon, rengeteg apró dolgon alakítottak a fejlesztők, ami át fogja alakítani a pályán a játékmenetet. Ezeket gondoltam első körben a legfontosabbnak.

Szerinted jobb lesz így Bankon játszani?

https://leet.hu/shop/back2school/

×