Soraka és Mundo egy kisebb változtatáson megy át a 11.18-as frissítés során, annak érdekében, hogy többet használják a profi térben.

A Grievous Wounds masszív átdolgozást kapott a League of Legends 11. szezonjában, és ez csúnyán elbánt a healerekkel. A LoL 11.18-as javításával azonban Soraka és Dr Mundo újjáélednek néhány nagy buffal a Worlds előtt.

A gyógyítás mindig is vitatott téma volt a League of Legendsben, különösen a 11. szezon tárgyak átdolgozása óta. Azzal, hogy a Grievous Wounds minden korábbinál elérhetőbbé vált, a bajnokok, akik a saját maguk – vagy a szövetségeseik – gyógyítására támaszkodtak, a gyógyítás puszta mennyiségének csökkentése miatt nehézségekbe ütköztek.

Soraka és Dr. Mundo volt a legsúlyosabban érintett.

Az előbbi felszerelése a szövetségesek gyógyítása körül forog, és két képessége (és a passzívja) nagy csapást szenved, amikor a Grievous Wounds is jelen van. Mundo is az életereje folyamatos szinten tartásáról szól, és a gyógyításcsökkentés elvette ezt a képességét.

A Riot azonban néhány olyan ellenintézkedést vezet be, amelyekkel Soraka és Dr. Mundo továbbra is a metában maradhat, különösen a közelgő Worlds miatt.

„Nem mondanám, hogy szerintünk a Grievous Wounds optimális állapotban van – szeretnénk felülvizsgálni a rendszert. Addig is változtatni fogunk Dr. Mundon és Sorakan, hogy egy kicsit kisimítsuk őket, tekintettel a rendelkezésre álló counter itemekre” – mondta Jeevun ‘Jag’ Sidhu vezető fejlesztő.

Soraka kap egy cleanse-t az ultijára, ami eltávolítja a Grievous Wounds-ot, mielőtt a gyógyulást alkalmazná. Ez azt jelenti, hogy a szövetségesei mindig megkapják a teljes healt. Az Astral Infusion gyógyítása viszont kissé csökkent, hogy ellensúlyozza az új cleanse-t.

Dr Mundo ulitja is megváltozik. Ahelyett, hogy gyógyítaná az aktiváláskór, mostantól bónusz HP-t ad neki a hiányzó HP-je alapján. Bár az ulti gyógyítás valamivel kevesebb, az azonnali gyógyulás és a plusz HP mindenképp jól fog jönni.

Bár a Riot messze nem elégedett a jelenlegi Grievous Wounds helyzettel a League of Legendsben, más gyógyítás-központú bajnokokhoz nem fognak hozzányúlni a Worlds előtt. Jag mondta: „Meglehetősen sok bajnok nagymértékben fektet a gyógyításba; ez a kettő, jobban, mint mások, teljesen a gyógyításra épül, mint a ténylegesen kínált kimenetükre.

Heal buffok a LoL 11.18-as javításában

 

Dr Mundo

R: Maximum Dosage

  • A hiányzó HP 20%-át gyógyítja aktiváláskor >>> A hiányzó HP 15/20/25%-át kapja bónusz HP-ként.
  • A maximális HP 20/45/70%-át gyógyítja 10 másodperc alatt >>> A maximális HP 20/40/60%-át gyógyítja 10 másodperc alatt

Soraka

W: Astral Infusion

  • Heal: 100/135/170/205/240 >>> 100/130/160/190/220

R: Wish

  • [ÚJ]: A Wish mostantól törli a Grievous Wounds debuffot a heal elött.

Mit gondoltok, tényleg túl erős lenne a Grievous Wounds ereje, vagy pont jó volt úgy, ahogy volt?
https://leet.hu/shop/back2school/

×