A japánok a számos érdekes és különböző automata mellé most egy processzor-automatát is létrehoztak, azok számára, akiknek hirtelen szüksége lehet rá.

Talán kevesen tudják, de Japánban hatalmas automata-kultúra van. Szinte minden sarkon találunk italautomatát, sőt az évek során létrejött már autó (jól olvasod), póló, bugyi, szexjáték, pizza és számos egyéb automata is. Most pedig azoknak kedveznek Japánban, akiknek hirtelen pont egy processzorra lenne szükségük.

Úgy tűnik, létrejött a Ryzen automata Japánban.

 

Legalábbis ezt derül ki egy nemrég közzétett Twitter bejegyzésből, melyen az látszik, hogy az országban egy automatából lehet Ryzen processzort venni – legalábbis egyes hírek szerint. A kínálatban a 3000-es és 5000-es szériába tartozó Ryzen 5-ösök érhetők el. Ezek után úgy lehet hozzájutni, mintha csak üdítőt vettünk volna.

Egyes kommentek szerint egyébként az automatából nem lehet processzort venni, a megoldás egy promóció részeként jött létre, a processzorokat megnyerni lehet. Mindenesetre a megoldás igen érdekes, bár legalább a processzorok jó hűtést kapnak.

El tudod képzelni, hogy ilyen automata nálunk is legyen? Vennél processzort, vagy bármilyen perifériát automatából?

https://leet.hu/shop/back2school/

×