Egy új kolumbiai Netflix  sorozatot most azzal vádoltak meg a GTA rajongók, hogy egyszerűen lemásolták a játék stílusát, grafikáját.

Talán mindenki jól ismeri már a GTA Online ikonikus betöltőképeit, melyeket mi is felhasználunk általában a cikkeinkben, illusztrációként. Ezek azok a képek, melyek jellegzetes, rajzfilmszerű módon ábrázolják a világot. Az ilyen képek természetesen igen egyediek, valamiért az ilyen stílusok láttán rögtön a GTA jut eszünkbe. Most megjelent egy kolumbiai Netflix sorozat,

mely pont ilyen stílust választott.

Az El cartel de los sapos: El origen (The Snitch Cartel: Origins) sokak szerint a GTA Online stílusát másolta le.

Erre persze már a Redditen hívták fel a figyelmet a nézők és a GTA rajongók. Még összehasonlító képek is készültek, bemutatva, hogy még a jelenetek is hasonlók. Az alábbi képen például, amikor a GTA szereplő pénzt tart, szintén megjelenik a sorozatban.

Úgy tűnik, hogy egyes karaktereket egyenesen kivettek a játékból és átültették a műsorba. Ha nem is így van, azért a hasonlóság egyértelműen látható.

Sokan már arról beszélnek, hogy remélik, hogy a Rockstar lépni fog valamit az ügyben, mivel egyértelmű másolásról van szó. Egyesek szerint simán perelhető lenne a Netflix.

Vicces módon egyébként a Netflix korábban már komoly érdeklődést mutatott a GTA iránt. Még áprilisban a Netflix France tweetelte a következő szöveget: „A GTA 6 hamarosan érkezik”.

Persze nem lehet tudni, hogy a bejegyzés valójában erre a sorozatra utalt-e, amely egyértelműen tiszteleg a GTA előtt, mindenesetre bizarr véletlen. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az ügy vége. Neked mi a véleményed?

https://leet.hu/shop/back2school/

×