Egy friss szivárgás szerint Batman friss crossover eseménnyel tér vissza a Fortnite világába.

Az igazi Batman rajongók bizonyára örülnek annak, hogy a DC karakter már többször elérhető volt az Epic Games játékában. Úgy tűnik viszont, hogy hamarosan újabb Batman crossover esemény várható a Fortnite-ban, legalábbis egy friss szivárgás szerint.

A Batman x Fortnite eseményről október 16-án tudunk meg többet a DC FanDome Livestream eseményből.

 

Legalábbis erről tájékoztatta a rajongókat az ismert szivárogtató, Shiina. Shiina szerint a crossover eseménynek köze lesz egy Batman képregényhez, amely október 26-án jelenik meg. A legújabb Batman/Fortnite: Zero Point képregények erősen kiegészítették a játék cselekményét.

Shiina viszont megjegyezte, hogy a közelgő Batman x Fortnite crossover vagy a következő képregényhez, vagy a közelgő filmhez kapcsolódhat. Az új Batman film ugyanis a jövő év elején jelenik meg, főszerepben Barry Keoghannel és Robert Pattinsonnal. Sőt akár a két projekt össze is függhet.

A Fortnite 7. évadában amúgy más DC hősök is képviseltetik magukat: Beast Boy, Raven és Superman. Bár Shiina nagyon megbízható szivárogtató, semmi sem biztos, szóval mindezt nem árt fenntartásokkal kezelni.

Ha az említett Batman x Fortnite crossover a következő évadban megjelenik, valószínűleg teljesen új skint és kiegészítőket kapunk majd. Hogy ez kiderüljön, sajnos október 16-ig várnunk kell.

https://leet.hu/shop/back2school/

×