A kínai Kanton városában igen kellemesen tudnak nyaralni a gamerek.

Pont tegnap írtunk arról, hogy Kínában bizony nagy bajban vannak a gamerek, ha 18 éven alattiak. A legfrissebb szabályozás szerint ugyanis a kiskorúak csak pénteken, hétvégén és ünnepnapokon játszhatnak online játékokkal, azon belül is csak 1-1 órát. Ez heti 3 órát jelent, szóval a játékfüggőséget valóban komolyan veszik az országban. Ettől függetlenül a kínai vezetés számára nagyon fontos a gamer világ és az esport.

Így a kantoni szállodák komoly RTX gépekkel várják a turistákat.

Qiantao hotel

Akik számára például nem elérhetők a legújabb RTX kártyák, akkor érdemes lehet meglátogatni a kantoni szállodákat. A városban ugyanis számos olyan hotel jött létre, ahol felkészültek a gamere ékezésére, és minden szobát felszereltek egy erős gamer géppel.

  • Egy kétszemélyes szoba nagyjából 80 dollárba, 23 ezer forintba kerül egy éjszakára. Itt a konfiguráció: RTX 3070, Intel Core i7-10700, 165 Hz monitor, gamer szék és egyéb gamer kiegészítők.
  • A 150 dolláros szobában, ami kb. 45 ezer forint, annyi a különbség, hogy a gépek RTX 3080-at kaptak.

Gamer turizmus?

Talán furcsának tűnik, hogy valaki nyaralni megy és szobát vesz ki egy szállodában azért, hogy játsszon. Nos, valójában a gamer turizmus talán pont most, a készlethiány és a chiphiány világában nem egy lehetetlennek tűnő dolog. Egy olyan világban, ahol nagyon nehéz hozzájutni a gamer eszközökhöz, az ilyen hotelek jelenthetik a lehetőséget egyes gamerek számára.

Te járnál egy szállodába azért, hogy játszhass?

https://leet.hu/shop/back2school/

×