Az ITHome az AIB belső fórumairól értesült, hogy mostantól alacsonyabb szállításra számítanak az RTX 3060-as sorozatú grafikus kártyákból szeptember végéig.

Egy kínai oldal szerint az RTX 3060 Ti és az RTX 3060 esetében 50%-kal csökken a szállítási szám legalább szeptember végéig, amikor is várhatóan nőni fog a kínálat. Az információ a Board Channels fórumokról származik, amelyek zárt fórumok az AIB-ek, AIC-ek és OEM-ek számára dolgozó embereknek, ahol az aktuális piaci helyzetről cserélnek információkat.

 

Az egyik tag által közzétett információ szerint a partnerek a RTX 3060-as sorozatú GPU-k alacsonyabb szállítására számítanak a következő hónapban.

Ez elméletileg csak szeptember végéig várhatóak, mivel utána a szállítások növekedése várható. Bár ha újra probléma lesz a korona vírus miatt Kínában lehetséges, hogy ez nem csak egy hólnapig lesz így.

Független forrásokból a VideoCardZ úgy értesült, hogy a kártyapartnerek alacsonyabb GPU-szállításra számítottak (nem kizárólag az RTX 3060-as sorozatra vonatkozóan), mivel néhány kínai gyár részben bezárt, vagy nem teljes kapacitással működik az újabb helyi COVID-járványok miatt.

Remélhetőleg nem szeptemberre időzítettétek az új GPU vásárlást.

https://leet.hu/shop/back2school/

forrás: VideoCardZ

×