Végre itt az eredmény: kiderül, mely a legutáltabb Rainbow Six: Siege operátor a magyar közösség körében.

A múlt héten azt a kérdést tettük fel a Rainbow Six: Siege rajongók körében, hogy melyek azok az operátorok, melyeket a legkevésbé kedvelnek. Nagyon szépen köszönjük a visszajelzéseket, majdnem 900 szavaz érkezett. Bár persze ez nem a teljes magyar R6S közösséget jelenti, az eredmény kiválóan mutatja, hogy kiket nem kedvelünk.

Ők a magyarok legutáltabb R6S operátorai.

Védők: Clash

Talán semmi meglepő nincs abban, ha azt látjuk, hogy az emberek utálják Clasht. A pajzsos védő valóban bosszantó tud lenni. A szavazók 38 százaléka választotta őt, utána következik Caveira és Kapkan. Egyetértesz az eredménnyel?

Támadók: Blitz

Ami a támadó operátorokat illeti, itt már nem volt annyira egyértelmű a helyzet. Bár Blizt 18 százalékkal hozta az első helyet, a vélemények itt megoszlanak. Blitz, mint pajzsos operátor szintén utált operátor, nem kell ecsetelni, hogy miért. Utána viszont jön Jackal, Montagne, Fuze, Ash és Dokkaebi. Amint látható lejjebb pedig már igen változó, hogy ki kit nem szeret.

Az eredményekből egyértelműen látszik, hogy a magyar játékosok a pajzsos operátorokat kedvelik a legkevésbé. Ki az, aki vitatkozni tudna ezzel az eredménnyel?

https://leet.hu/shop/back2school/

×