Igazak lehetnek a régóta keringő pletykák.

Az Epic Games mindig készül valami meglepetésre a játékosok számára, így jócskán betárazott titkosított fájlokból a v17.40-es verzióban is már. Squatingdog, a népszerű Fortnite tartalomgyártó gyakran használja a játék visszajátszás módját, hiszen így tudja megcsinálni időben a küldetésekhez használt segédleteit. Ezekben olyan tárgyak is felbukkannak, melyek élesítésére még vár az Epic Games.

Kevin tényleg már itt van a szigeten!

Nem csak a színvilág emlékeztethet a jó öreg kockára minket. Ha közelebbről is megnézzük a gömböket, akkor bizony megpillanthatjuk a Kevinen is elhelyezkedő rúnákat. A fejlesztők várhatóan jövő héten élesíthetik ezeket a képződményeket, könnyen lehet, hogy küldetés vagy küldetéssorozat is kapcsolódik majd hozzájuk.

A gömbök helye

Gyanús, hogy Corny Complex közelében bukkannak fel ezek. A föld alatti létesítménnyel megáldott POI lehet majd a szezon végi nagy esemény középpontja. Az elérhető információk alapján Slone az itt található bombával akarja elpusztítani a szezon eleje óta a sziget felett lebegő óriási anyahajót. Jövő héten érkezik a v17.50-es verzió, a Season 7 utolsó frissítése, akkor biztos többet megtudhatunk majd az eventtel kapcsolatban.

https://leet.hu/shop/back2school/

×